Στον αστερισμό του Κονσεϊσάο!

08:47 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ

Με τίτλο «Φαβορί ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο» η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο Πορτογάλος είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Βλάχο στον πάγκο. Μάλιστα, τονίζεται ότι αύριο αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα του υποψήφιου προπονητή. Παράλληλα, θα γίνει και μια κουβέντα και με τον Μίλινκο Πάντιτς την Κυριακή.
Επίσης, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρεται «Ολοι ΑΕΚ, όλοι ΟΑΚΑ» αναφορικά με την ανάγκη παρουσίας του κόσμου της ΑΕΚ

στο ΟΑΚΑ σήμερα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Για το ματς τονίζεται ότι ο Μανώλης Παπαδόπουλος έκανε δύο δοκιμές χθες με 4-3-3 και 4-4-2, ενώ μέλη της ORIGINAL βρέθηκαν παραμονές του αγώνα στο ξενοδοχείο για να στηρίξουν ψυχολογικά τους παίκτες. Στο ΟΑΚΑ πάντως πιθανότατα να είναι μαζί με τους λοιπούς παλαιμάχους και ο Θωμάς Μαύρος. Αναφορικά με την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που έγινε χθες, αναφέρεται ότι με την αύξηση Μ.Κ. ανοίγει η πόρτα για την είσοδο των Βιντιάδη – Χάρις στην ΑΕΚ.

SPORTDAY

Το όνομα του Κονσεϊσάο είναι αυτό που βρίσκεται στον τίτλο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, τονίζοντας ότι είναι προχωρημένες οι επαφές με τον προπονητή της Ολαλένσε που θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.
Επίσης τονίζεται στην εφημερίδα:
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ο προπονητής με τον οποίο είναι σε συζητήσεις η ΠΑΕ ΑΕΚ και τον οποίο δεν αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος στη γενική συνέλευση της Παρασκευής. Με τον Πορτογάλο προπονητή, μάλιστα, οι επαφές είναι προχωρημένες και του έχει προταθεί συνεργασία. Η διοίκηση της «Ένωσης» φέρεται να ζήτησε τη γνώμη του… παλιόφιλου Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όχι απλώς έκανε θετική εισήγηση, αλλά λέγεται πως συμβούλεψε τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ να πει το «ναι». Ανάλογα έπραξε και ο άλλοτε συνεργάτης του Σάντος στην ΑΕΚ, Ζορζ Ροζάριο, που πλέον είναι βοηθός του Κονσεϊσάο στην Ολιανένσε.

Ο 38χρονος Κονσεϊσάο εργάζεται από τον Ιανουάριο του 2012 σαν προπονητής και την περασμένη περίοδο οδήγησε την Ολιανένσε στην όγδοη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Φέτος η ομάδα του δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν και μετά από πέντε αγωνιστικές είναι προτελευταία με τέσσερις βαθμούς. Θεωρείται, δε, πολύ πιθανό να διακοπεί η συνεργασία του με την ομάδα την Κυριακή, όταν και αντιμετωπίζει την Μπράγκα.

Ο Κονσεϊσάο έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Πόρτο, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Σταντάρ Λιέγης μεταξύ άλλων, ενώ είχε 56 συμμετοχές και 12 γκολ με το εθνόσημο.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς, την οποία «δουλεύει» παράλληλα θέλοντας να έχει δύο επιλογές και να μη μείνει χωρίς εναλλακτική λύση. Πληροφορίες αναφέρουν πως διερευνητική κρούση έγινε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι προ των πυλών της εξόδου από τον ΑΠΟΕΛ και μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις μετά το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια. Αν δεν προχωρήσει καμία από τις περιπτώσεις ξένων προπονητών, υπάρχει πάντα η λύση του Μάκη Χάβου.

GOAL

«Κονσεϊσαό ο εκλε
Keywords
Τυχαία Θέματα