Στο ρελαντί ο Αστέρας

19:18 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 27η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Τρίπολης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Με γκολ του Πάμπλο ντε Μπλάσις στο 54ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και κλείδωσε τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το παιχνίδι είχε αρκετό ρυθμό στο ξεκίνημα του με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο 16' όμως μετά από μία σέντρα στην περιοχή των "κροκοδείλων" ο Ντε Μπλάσις πετάχθηκε και ανάγκασε τον Αθανασιάδη να πραγματοποιήσει εκπληκτικό επέμβαση.Από εκείνο το σημείο και ύστερα ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.
Οι Αρκάδες μπήκαν πιο επιθετικοί στο ματς, με τον Μπαράλες να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα και να δίνει ώθηση. Ετσι, στο 48' οι γηπεδούχοι έστειλαν το πρώτο μήνυμα, αλλά το σουτ του Εντό κατέληξε άουτ. Στο 54' τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο Αστέρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Εξαιρετικός συνδυασμός Ουσέρο, Καράσκο, σέντρα του τελευταίου και ο Ντε Μπλάσις με πολύ δύσκολη κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι Αρκάδες είχαν δυο ακόμα καλές στιγμές μέσα σε ένα δίλεπτο, με τον Αθανασιάδη να λέει "όχι" στους Τσαμπούρη και Μπαράλες.Το παιχνίδι έγινε ροντέο στο τέλος, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια επικίνδυνη φάση για τις δυο ομάδες.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (79' Κουρμπέλης), Χουάνμα (46' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (69' Ναβάρο).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (86' Μπαϊκαρά), Μπεν Σαμπάτ, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης, Ντος Σάντος, Εμπό, Τζάνης, Καθάριος (73' Μολίνα), Ιγκόρ (29' Χασομέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα