Στο ρελαντί η Μπάγερν

23:27 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΓΚΟΥΑΝΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-3
Γήπεδο: Αγκαντίρ Στάντιουμ

Θα μπορούσε κάλλιστα να μη γίνει ποτέ το ματς ανάμεσα σε Γκουανζού και Μπάγερν, καθώς ο νικητής ήταν «προκαθορισμένος» πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι Βαυαροί καθάρισαν εύκολα με 3-0 την ομάδα του Μαρσέλο Λίπι και περιμένουν αντίπαλο για τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συλλόγων.

Η Μπάγερν πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 17', μετά από σέντρα του Λαμ, ο Τιάγκο κατέβασε όμορφα, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα τράνταξε

το δοκάρι των Κινέζων. Οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν και τελικά έφτασαν στο γκολ το 40ο λεπτό. Ο Τιάγκο έκανε την προβολή, η μπάλα έφτασε στον Ριμπερί που με σουτ από την περιοχή, έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Γκουανζού, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 45'. Ο Τιάγκο ξανά έκανε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς εξ επαφής έγραψε το 2-0.

Η Μπάγερν έκανε το 3-0 με την έναρξη του 2ου μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό. Ο Γκέτσε βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με όμορφο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζενγκ Τσενγκ. Στο 66ο λεπτό ο Ριμπερί έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπως και ο Γκέτσε στο 80'.

ΓΚΟΥΑΝΖΟΥ: Ζενγκ Τσενγκ, Χουάνγκ Μποουέν (46' Ρονγκ), Σουν Ξιάνγκ, Ζάο Ξουρί (76' Φενγκ), Ζενγκ Ζιγί, Κι Γιουνγκγουόν, Φενγκ Ξιαοτίνγκ, Ζανγκ Λινπένγκ, Μουρικί (72' Γκάο), Κονσά, Έλκεσον.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Τιάγκο, Κρόος (56' Μαρτίνεθ), Γκέτσε, Ριμπερί (72' Σακιρί), Μάντζουκιτς (72' Πισάρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα