Στο πλευρό του Μέσι ο Μπαρτομέου

17:52 21/11/2014 - Πηγή: AEK365

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιόζιπ Μαρία Μπαρτομέου σε ό,τι αφορά στον Λιονέλ Μέσι τον οποίο στηρίζει με αφορμή όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα και αφορούν στο μέλλον του στη Μπαρτσελόνα.
Ο πρόεδρος της ομάδας έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας MARCA και αποκάλυψε πως μίλησε με τον πατέρα του Μέσι, τον Χόρχε, και τον ρώτησε αν ασκούνται πιέσεις στον Αργεντινό. Η απάντηση

του Χόρχε Μέσι ήταν, σύμφωνα με τον Μπαρτομέου, η εξής: "Σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται από κάποιους. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Μέσι είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα, χωρίς να αποκλείω να δέχεται εξωτερική πίεση".
Παράλληλα, ο Μπαρτομέου αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως αυτό του Ζεράρ Πικέ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε το γνωστό επεισόδιο με την αστυνομία ενώ υπέπεσε και σε πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ. Σε δηλώσεις του ο Μπαρτομέου τόνισε: "Δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ελπίζω από εδώ και στο εξής οι παίκτες να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες".
Τέλος, ο Μπαρτομέου εξέφρασε τη στήριξη του στον προπονητή Λουίς Ενρίκε σημειώνοντας πως "καθετί καινούριο χρειάζεται και τον απαιτούμενο χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα