Ευ. Βενιζέλος: Καλή και ουσιαστική συζήτηση με τον Κ. Σημίτη

17:29 21/11/2014 - Πηγή: AEK365

«Καλή και ουσιαστική συζήτηση» για πολλά θέματα είχαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
«Είχαμε μία πολύ ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, τόσο για τη διαπραγμάτευση με

την τρόικα και τους εταίρους για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου, όσο και για τις ανοικτές διεθνείς κρίσεις και ιδίως για το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» είπε ο κ. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σημίτη που διήρκεσε μία ώρα.
Επιπλέον, ανέφερε ότι μίλησαν και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση «όπου το μείζον ζήτημα είναι η σταθερότητα του τόπου και η διαμόρφωση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης γύρω από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρώην πρωθυπουργό «για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, κορμός της οποίας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σημίτης, σημειώνεται πως συζητήθηκαν τα κύρια θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, και ιδίως τις μελλοντικές εξελίξεις στην οικονομία και τις σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές της χώρες.
Όσον αφορά τη συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, προστίθεται πως οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η Δημοκρατική Παράταξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα.
Ο κ. Σημίτης επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστεί εντατικά η προσπάθεια συνεργασίας με όλες τις κινήσεις και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη δημιουργία του αναγκαίου ισχυρού πόλου για την πολιτική σταθερότητα και το μέλλον της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα