Στο Λουτράκι πριν την Ισπανία

16:57 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Λουτράκι μεταφέρθηκε το σκηνικό της προετοιμασία της Εθνικής Παίδων εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (3-7/1/2013) που θα γίνουν στην Ουγγαρία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος ξεκίνησε από το απόγευμα της Κυριακής τις προπονήσεις και στο καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται διπλές προπονήσεις (10:00-12:00, 18:00-18:30), ενώ στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου η ομάδα θα μεταβεί στην Ισπανία για τουρνουά προετοιμασίας με τη συμμέτοχη

της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Τυνήσιας.

Για τα φιλικά αυτά, ο κ. Δρίκος είπε στο www.volleyball.gr: «Σε αυτά τα τέσσερα ματς, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην ομάδα βασικές αρχές τακτικής. Να βελτιωθούμε κάτω από αγωνιστικές συνθήκες στη συνεργασία παικτών και κυρίως να κάνουμε μια κοινή πορεία σαν ομάδα».

Για το υλικό που έχει στη διάθεσή του, τόνισε: «Όλο το προηγούμενο διάστημα παρακολούθησα περίπου 50 παιδιά από όλη τη χώρα και καταλήξαμε σε αυτά τα 14 άτομα με την αναγκαστική αλλαγή του τραυματία Παπάζογλου. Θεωρώ ότι το έμψυχο δυναμικό είναι κάτι παραπάνω από καλό, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Το από εδώ και πέρα είναι αυτό που μετράει και μέσα από τη δουλειά θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε ομάδες που δεν έχουμε και τόσο σαφή εικόνα, εκτός ίσως από τη Φινλανδία, το Βέλγιο και την Ουγγαρία».

Για την ατυχία με τον Παπάζογλου, σημείωσε: «Δυστυχώς και οι τραυματισμοί είναι μέσα στον αθλητισμό και αυτά συμβαίνουν. Εύχομαι περαστικά στον Παπάζογλου και πάνω απ' όλα να γίνει γρήγορα καλά και να ξεχάσει αυτήν την περιπέτεια γιατί στο μέλλον θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες μπροστά του».

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία στις 2 Ιανουαρίου και στα προκριματικά του 5ου ομίλου θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» Ουγγαρία, το Βέλγιο, την Κροατία, τη Δανία και τη Φινλανδία.

Οι αθλητές που μετέχουν στην προετοιμασία στο Λουτράκι είναι οι εξής:

Κασαμπαλής Σταύρος, Χαραλαμπίδης Σωκράτης (Εθνικός Αλεξ/πολης), Τζιουμάκας Γιώργος, Θεοδόσης Ηλίας , Σταυρακάκης Τάσος (ΓΣ Ηρακλής), Γκρέμπενικ Γιάροσλαβ, Καρασαβίδης Βασίλης, Ιωαννίδης Ιωάννης (Επίκουρος), Κωστόπουλος Βασίλης (Πανερυθραϊκός), Μούχλιας Βασίλης (Έβρος Σουφλίου), Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλων), Βουλκίδης Θεόδωρος (Μ.Α.Σ Αιγινίου), Τσαδήμας Θεόδωρος (ΦΘΙΑ) και Χάρης Βασιλάκος (ΣΠΑ Καρδίτσας).

Keywords
Τυχαία Θέματα