Προπονήσεις και φιλικά

16:57 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με διπλές προπονήσεις (10:00 - 18:00) ακόμα και ανήμερα των Χριστουγέννων συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων στον Βόλο, όπου συγκεντρώθηκε η αποστολή από την Κυριακή.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (3-7/1/2013) που θα διεξαχθούν στο κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ.

Τις επόμενες

ημέρες η Εθνική θα δώσει τρία φιλικά ματς (26/12 18:00, 27/12 18:00 και 28/12 12:30) με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας που αναμένεται στο Βόλο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, δήλωσε χαρακτηριστικά στο www.volleyball.gr εν όψει των τριών φιλικών: «Οι αναμετρήσεις με τη Βουλγαρία είναι πολύ σημαντικές γιατί θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα πάνω σε ορισμένα αγωνιστικά θέματα και να καταλήξουμε σιγά - σιγά στην 12άδα. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα συγκροτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έχει δώσει 10 αγώνες στα Βαλκανικά πρωταθλήματα. Τα πρώτα της δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, αλλά στους αγώνες των προκριματικών θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Αναλυτικά οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν στα φιλικά προετοιμασίας με την Βουλγαρία είναι οι εξής:

Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Στράντζαλη Όλγα (Ηρακλής Θεσ/νίκης), Δρακουλίδου Κωνσταντίνα (Μακεδόνες Άξιου), Παπαδοπούλου Χαρά (ΦΕ Ιωαννίνων), Μαδένογλου Ειρήνη (ΕΑ Λάρισας), Καλαντάτζε Άννα, Σουπιώνη Ελένη (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Γκουντιμένκο Ιωάννα (ΔΑΣ Δραπετσώνας), Γιαννέλου Ζαχαρούλα (ΑΟ Μαρκόπουλο), Φακοπουλίδου Αθανασία (Αρχέλαος Κατερίνης), Βασιλαντωνάκη Ανθή, Σωτηρίου Μαρία (Παναθηναϊκός), Γκοβεδάρου Ελένη (ΓΣ Κοζάνης), Ψωμά Αλεξάνδρα (Θέτις Βούλας), Ξανθοπούλου Μαρτίνα (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου).

Keywords
Τυχαία Θέματα