Στο κόλπο για τα πλέι οφ η Ερμιονίδα

17:11 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-1
(72' Γουόρντεν - 93' Ζλατκόφσκι)

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2015

ΑΕ Ερμιονίδας - Αχαρναϊκός 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Ερμιονίδα που επικράτησε με 2-1 του Αχαρναϊκού και έπιασε τα Χανιά

στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Καλύτερη η ομάδα από το Κρανίδι άνοιξε το σκορ στο 25' με τον Ιασωνίδη. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν αγωνίστηκε από το 57' με παίκτη παραπάνω μιας και αποβλήθηκε ο Ντιμιτάρ με κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους. Τελικά ο Γκι στο 87' «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του κάνοντας το 2-0 και αφού πρώτα στο 74' ο Αχαρναϊκός λίγο έλειψε να «παγώσει» το Κρανίδι αλλά το σουτ του Μωυσιάδη έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις ο Αθανασίου μείωσε για τον Αχαρναϊκό.

Ερμιονίδα ­(Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Ιασωνίδης, Παβίσεβτις(79' Ταπέ), Σβόγιτς, Κουτσοσπύρος, Όμο, Moυσταφίδης, Παπανικολάου, Τούτοριτς, Βλαχόπουλος(89' Στάικος), Τσακόν(68' Συμελίδης).
Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης(89' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Ίλιεφ, Ζώνας, Γέσιτς, Ταμπάκης, Καλογερόπουλος(79' Σκαθαρούδης), Ιορδανίδης, Εμέκα, Τσιάμης(31' Νιάρος).

Φωστήρας - ΑΟ Χανιά 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Ταύρου

Νέα «γκέλα» για τα Χανιά που αυτή τη φορά άφησαν δύο βαθμούς στον Ταύρο (0-0 με τον Φωστήρα). Κακό παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Μάλιστα ο Φωστήρας «φωνάζει» για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 18' σε μαρκάρισμα πάνω στον Ποτουρίδη. Στο 38' αποβλήθηκε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Κριστόφ Βαζέχα για τις έντονες διαμαρτυρίες προς το διαιτητή.

Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Μπότος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουκίδης, Μουστόγιαννης(64' Υμεράι), Μπέλερης, Σιώπης, Ποτουρίδης(51' Γκατσέσα), Ράμα.
Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Γανωτής, Εσόνο, Οικονομόπουλος, Γκότοβος, Γκούμας, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Κρητικός(85' Αλέκου), Μαρτσάκης(46' Σακελλαρίου)

Παναιγιάλειος - Πανηλειακός 3-0 (α.α.)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2015

Άλιμος - Καλλιθέα (15:00)

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (18:00)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2015

Λαμία - Φωκικός 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δ. Α. Κ. Λαμίας

Επιτέλους νίκη για την Λαμία, 1-0 τον Φωκικό. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε με το «δεξί» την θητεία του στον πάγκο της ομάδας και χάρη σε γκολ του Γκούρμα στο 73' πήρε το πρώτο τρίποντο μετά από δύο σερί ήττες και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στη μάχη της ανόδου.

Λαμία (Π. Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Κόμνος, Ρεπετσάς, Γκούρμα(86' Κωστόπουλος), Ζουλιώτης, Μουμίν(57' Χαϊκάλης), Λεάντρο, Πέρεθ(59' Καμαρά), Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Γιενκά.
Φωκικός (Α. Μανέτας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Ζαρκάδας(61' Μεγάλος), Σκαρίμπας(85' Ζαχαρόπουλος), Ντάμπος(68' Μαρκάκης), Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Χαντάκιας, Ευαγγελιδάκης, Καζνέτση, Πολυχρονάκης.

Πιερικός - Απόλλων 1926 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Κατερίνης

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Πιερικός επί του Απόλλωνα με 2-1 παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι έπαιξε ο δυνατός αέρας. Στο 34' ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Καπετάνο. Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων για τις υποδείξεις του διαιτητή Ζούγρα. Στην επανάληψη ο Πιερικός ισοφάρισε στο 54' με τον Λαμπάκη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για την ανατροπή, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Καραγιαννίδη στο 62'. Τελικά το γκολ ήρθε στο 84' με τον Παλάτσιο.

Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος(51' Παλιάτσος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης(92' Καρατάσιος), Ντόσης, Σταματής(86' Μπαστάνης)
Απόλλων 1926 (Π. Διλμπέρης): Βρονταράς, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Παναγιωτούδης, Καπετάνος(65' Καράμπελας), Μπιτσάκος, Χατζηλιάδης, Τσούτσης, Αναστασίου, Ευσταθίου(70' Φιγκερόα), Παπαδόπουλος Θ.

Αν. Καρδίτσας - Αιγινιακός 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Καρδίτσας

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε ο Αιγινιακός που πέρασε από την Καρδίτσα επικρατώντας με 2-1 της τοπικής Αναγέννησης, αν και βρέθηκε να χάνει στο 35'.
Το σκορ άνοιξε στο 35' για την Αναγέννηση ο Πέεφ. Άμεση απάντηση από τον Γουέλκαμ για τους φιλοξενουμένους στο 40'. Την ανατροπή για την ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου ολοκλήρωσε στο 86' ο Αχαλινόπουλος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς και χάρισε το τρίποντο «χρυσάφι» στην ομάδα του.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς(76' Βουτσιάς), Σαΐν(45' Γεωργακόπουλος), Τζέκος, Μπιτέλης(64' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ.
Αιγινιακός (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ρίκα, Πέντα, Ντεβέσα(46' Αχαλινόπουλος), Γεάλκαμ , Καζάκης.

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (18:00)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2015

Ζάκυνθος - Τύρναβος (15:00)

ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας (16:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα