Στο Europa League δεν έχει αναβολές

08:57 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολιμπίνσκι" ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στη Ντνίπρο, στο χιονισμένο Κίεβο, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους "32" του Europa League.
Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να αποσπάσει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.
Ο Βίτορ Περέιρα θα παρατάξει

την ομάδα σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, στόπερ τους Σαντάνα και Σιόβα και αριστερό μπακ τον Μαζουακού. Μανιάτης και Κασάμι θα είναι στον άξονα, στις πτέρυγες θα κινούνται ο Αφελάι με τον Ντοσεβί και ο Τσόρι θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Χουτεσιώτης και Φορτούνης.
Η Ντνίπρο βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και 2.5 μήνες ωστόσο φιλοδοξεί να προχωρήσει στο Europa League. Ο Μίρον Μάρκεβιτς σκοπεύει να παρατάξει την εξής ενδεκάδα: Μπόικο, Λούτσκεβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο, Εζίντιο, Κανκάβα, Ροτάν, Κολοπλιάνκα, Ματέους, Γκάμα, Ζουζούλια.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λαστούβκα, Μιχούνοφ, Μπέζους, Φέντορτσουκ, Σακχόφ, Κάλινιτς, Σελεζνίοφ.
Διαιτητής θα είναι ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα