Ο Λεβαδειακός άφησε άστεγο τον Κονέ!

08:01 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Εμάνουελ Κονέ δεν φανταζόταν πως η άρνηση του να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με τον Λεβαδειακό θα τον άφηνε χωρίς σπίτι.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS, ο Ιβοριανός μέσος πήγε τη Τετάρτη στον ΠΣΑΠ και υποστήριξε πως όταν στις 30 Ιανουαρίου επέστρεψε στη Λιβαδειά, είχε πάει στη πατρίδα του λόγω του θανάτου

του πατέρα του, με έκπληξη διαπίστωσε πως στο σπίτι που έμενε βρισκόταν ένας άλλος ποδοσφαιριστής και την ίδια ώρα από τον Λεβαδειακό του ξεκαθάρισαν πως αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, δεν θα προπονηθεί ξανά με την ομάδα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Κονέ μένει, όπως υποστηρίζει, σε ξενοδοχείο χωρίς η ομάδα να καλύπτει τα έξοδα του και επίσης υποχρεώθηκε να στείλει την οικογένεια του στη Γαλλία.
Μάλιστα, ο Κονέ παρουσίασε στον ΠΣΑΠ χαρτί με έξτρα παροχές που, όπως λέει, δεν ικανοποιεί η ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Από τη μεριά της, η ΠΑΕ Λεβαδειακός υποστηρίζει το εξής: "Σηκώθηκε και έφυγε με την οικογένεια του. Μας άφησε και τα κλειδιά του σπιτιού. Μας είπε ο μάνατζερ του πως δεν επιθυμεί να γυρίσει πίσω. Ότι είχε πρόταση από το Κατάρ. Επέστρεψε τελικά μόνος του για να υπογράψει ότι θα φύγει. Η ομάδα όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έκλαιγε. Μας είπε ότι τον κορόιδευαν οι μάνατζερ. Συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο και μετά ξαναέφυγε".
Ο ΠΣΑΠ ενημέρωσε τον Εμάνουελ Κονέ πως θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής του μέχρι να λυθεί το θέμα. Επίσης, πρόκειται να σταλεί αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ στη Λιβαδειά με στόχο να γεφυρωθούν οι διαφορές των δυο πλευρών και ο Κονέ να επιστρέψει στην ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τη περιπέτεια του, ο Κονέ έχει ενημερώσει, εκτός από τον ΠΣΑΠ, και τον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου πρόεδρος είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά και τον σύλλογο ποδοσφαιριστών της Γαλλίας, όπου πρόεδρος είναι ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Ποδοσφαιριστών, ο Φιλίπ Πιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα