Στις 3 Οκτωβρίου το 5ο adidas Open Run

17:17 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Όμορφες διαδρομές, περισσότεροι από 600 runners κάθε ηλικίας και επιπέδου, μουσική, διασκέδαση και φυσικά το πάθος για το τρέξιμο, συνθέτουν την εικόνα των 2 adidas Open Run που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου!

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία διαφορετική running εμπειρία, τρέχοντας ελεύθερα - σε δύο διαφορετικές διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων- χωρίς χρονόμετρο, παρέα με τα μέλη της adidas

Running Team, δίπλα στη θάλασσα στην Παραλία Φαλήρου και στο καταπράσινο Πάρκο Αντώνη Τρίτση. Στο πλευρό τους βρέθηκαν, όπως πάντα, οι εξειδικευμένοι προπονητές της adidas δίνοντας συμβουλές, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τα running προϊόντα της adidas.

Χωρίς κόστος συμμετοχής, με πολλές εκπλήξεις, δώρα, μουσική και happenings, η adidas αποδεικνύει ότι το τρέξιμο μπορεί να γίνει διασκέδαση και πως η πόλη κρύβει όμορφες διαδρομές που περιμένουν να τις ανακαλύψεις και βέβαια να τις τρέξεις!

Αν και για σένα το τρέξιμο είναι κάτι παραπάνω από προπόνηση, αν θες να διασκεδάσεις τρέχοντας ή αν θες να ξαναζήσεις μια ακόμα adidas Open Run εμπειρία, έλα στο 5ο adidas Open Run, στις 3 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στο OAKA (Είσοδος Α’ από Λεωφ. Κύμης)!

Keywords
Τυχαία Θέματα