«Χρειάζεται γνώση και όρεξη για δουλειά»

17:17 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση με την οποία δείχνει τη στήριξη του στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, εξέδωσε ο προπονητής και παλιός πρωταθλητής των συνθέτων, Ζήσης Κουρέλλος.

"Ο ελληνικός κλασσικός αθλητισμός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του, όπως ολόκληρος ο αθλητισμός στη χώρα μας. Αθλητές της δεκαετίας 1995-2004 δύσκολα θα ξαναδούμε. Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

και με την αγωνία των μεταλλίων δεν ασχοληθήκαμε με τους αθλητές μικρότερων ηλικιών και δεν προετοιμαστήκαμε για την μεταολυμπιακή εποχή. Ακολούθησε το μεγάλο λάθος της πολιτείας με την κατάργηση των προνομίων και η εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Κι έτσι οι νέοι στράφηκαν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, δια άλλης οδού. Οι μεγάλοι σύλλογοι σχεδόν έβαλαν λουκέτο στα τμήματα του στίβου.

Ταλέντα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Άνθρωποι που αγαπούν τον στίβο επίσης. Οι τελευταίοι είναι εκείνοι που κρατούν Θερμοπύλες με νύχια και με δόντια. Δυσκολίες υπάρχουν και θα έρθουν κι άλλες μεγαλύτερες. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε μεγάλα και μεγαλύτερα προβλήματα. Από την επόμενη των εκλογών του ΣΕΓΑΣ όλοι μαζί ενωμένοι στο πλευρό του Βασίλη Σεβαστή μπορούμε να προσπαθήσουμε να ξαναζήσουμε το όνειρο της δεκαετίας 1996-2005.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται Πρόεδρος με εμπειρία, αποφασιστικότητα, γνώση και όρεξη για δουλειά. Προσόντα που συνδυάζει μόνο ο τωρινός πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής. Συνδυάζει εμπειρία μεγάλων διοργανώσεων, αθλητική και προπονητική εμπειρία.

Ύστερα από 16 χρόνια πρωταθλητισμού, 30 χρόνια σαν προπονητής και 46 χρόνια καθημερινής παρουσίας στους αθλητικούς χώρους, έχω και εγώ το δικαίωμα και την ικανότητα να αξιολογήσω και να ξεχωρίσω τον καταλληλότερο για τη θέση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ. Το λέω εγώ- όσοι είστε στο χώρο το γνωρίζετε- που όλα αυτά τα χρόνια του έχω ασκήσει σκληρή, αλλά καλοπροαίρετη κριτική. Βεβαίως, τιμώ και σέβομαι και τους άλλους υποψηφίους".

Keywords
Τυχαία Θέματα