Στηρίζουν τον ΗμιΜαραθώνιο

17:43 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην καρδιά της Αθήνας, αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού σηκώνει αυλαία με την αυριανή συνέντευξη που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» στο πνευματικό κέντρο του Δήμου της Αθήνας.

Στην συνέντευξη που παραχωρούν οι συνδιοργανωτές ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθήνας, εκτός

από τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης καθώς επίσης η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νέλλη Παπαχελά και ο Τεχνικός Διευθυντής του Ημι-Μαραθωνίου Βαγγέλης Παπαποστόλου.

O 2ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) στις 31 Μαρτίου 2013.

Στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στη χώρα μας, αλλά και να προβάλει την πόλη της Αθήνας στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια διοργάνωση που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία των δρομέων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και τον πλέον κατάλληλο τρόπο ανάδειξης ιστορικών και τουριστικών σημείων της πόλης.

Εκτός από τον Ημι-Μαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν και αγώνες δρόμου 5 χλμ, 3 χλμ καθώς και αγώνας 600μ. για τα ΑΜΕΑ.

Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί μπροστά από την Πλατεία του Αγνώστου στρατιώτη στο Σύνταγμα επί της Λεωφόρου Αμαλίας και ο τερματισμός θα γίνει μπροστά στο ιστορικό κτίριο του Ζαππείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα