Ψωμιάδης: Παιχνίδια δημοσιογράφων τα στημένα

17:17 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται στο Εφετείο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, ο Μάκης Ψωμιάδης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στον εφέτη-ανακριτή Γ. Καλόφωνο για κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα που αφορά στο αδίκημα της στοιχηματικής απάτης την χρονική περίοδο 2009 - 2011.

Αυτή τη φορά ο Μάκης Ψωμιάδης

κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη και απολογήθηκε για ένα πλημμέλημα που αφορά σε παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011. Πρόκειται για αγώνες εσωτερικού και εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και πέντε αγώνες της ΠΑΕ Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε το νέο αδίκημα που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει γιατί η UEFA στοχοποίησε τους συγκεκριμένους αγώνες.

Φέρεται μάλιστα να απέδωσε την όλη υπόθεση σε «παιχνίδια δημοσιογράφων». Ακόμη, κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν αρνήθηκε ότι γνωρίζει τους συγκατηγορουμένους του για την υπόθεση των στημένων αγώνων (Αχιλλέας Μπέος, κ.ά), πλην όμως φέρεται να είπε δεν έχει συνηπάρξει με κανένα από αυτούς σε κάποιο από τα ποδοσφαιρικά όργανα.

Ο κατηγορούμενος μετά τη απολογία του για αυτό το αδίκημα οδηγήθηκε όμως και πάλι πίσω στον Κορυδαλλό, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος για άλλες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αφορούν στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Πάντως ο Μάκης Ψωμιάδης δεν κρατείται για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, καθώς οι αρχές των Σκοπίων δεν τον έχουν εκδώσει στη χώρα μας για τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα