Στηρίζει Μαντσίνι ο Κλισί

16:18 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο, η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημά της έπειτα από 44 χρόνια, ενώ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε τη σεζόν 2010-11. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, το κλίμα για τον Ιταλό δεν είναι καλό, κάτι το οποίο σημαίνει πως η απομάκρυνσή του από τους «πολίτες» δεν είναι καθόλου απίθανη.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του φαίνεται πως τους έχουν εμπιστοσύνη, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τα λεγόμενα του Γάλλου αριστερού οπισθοφύλακα,

Γκαέλ Κλισί.

«Μερίδα κόσμου λέει ότι θα ήταν καλύτερο να διώχναμε τον προπονητή και πως αν το είχαμε κάνει, θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται πως μέσα σε τρία χρόνια έχουμε κερδίσει τρία πράγματα και αν αλλάξουμε προπονητή θα υπάρχουν αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας. Οι αλλαγές ανέρχονται στο 40% και θα μας πάρει πολύ καιρό να προσαρμοστούμε» τόνισε αρχικά ο Κλισί και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε μικρά βήματα προς τα πίσω. Αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να χτίζουμε μια καλή ομάδα χρόνο με το χρόνο. Μέσα σε τρία χρόνια κατακτήσαμε το Charity Shield, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Για κάποιους, αυτές οι κατακτήσεις ήταν σπουδαίες. Άλλοι νομίζουν ότι οφείλονται στα λεφτά που δαπανήθηκαν και πως ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει. Δεν είναι έτσι όμως. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον προπονητή μετά από αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα