Την «πύλη της προδοσίας» ΕΜΕΙΣ δεν θα την περάσουμε

«Βοτανικός με τα μισά λεφτά», γράφουν τα ΜΜΕ. Αν δεν βρεθούν τα «μισά λεφτά» σε πέντε χρόνια... δεν γράφουν. Ο Ερασιτέχνης τι λέει... δεν γράφουν. Πλάνο βιωσιμότητας... δεν γράφουν. Ήταν μαθηματικά βέβαιον πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα «έσκαγαν» τα πρώτα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου που θα πληροφορούσαν τον κόσμο πως «το γήπεδο μπορεί να γίνει», πως είναι εφικτό «και με το… μισό κόστος», πως «λεφτά υπάρχουν».

Το επόμενο βήμα είναι να εμφανιστεί και ένας φιλόδοξος χρηματοδότης, έτσι για να περάσει και η πενταετία… ευχάριστα.

Αυτό
που δεν τολμούν να καταγράψουν οι «παπαγάλοι» είναι πως η Διπλή Ανάπλαση από ένα μεγαλόπνοο όραμα που αποσκοπούσε (και) στο καλό του Παναθηναϊκού, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» σε ολόκληρη την 105χρονη ιστορία του Συλλόγου που αποβλέπει στο όφελος ΤΡΙΤΩΝ και ρίχνει στον γκρεμό το Τριφύλλι.

Αυτό που δεν τολμάει κανείς να γράψει είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς χρηματοδότης για να κατασκευάσει το γήπεδο έστω και με το μισό κόστος.

Αυτό που δεν τολμάει κανείς να γράψει είναι πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπλεγμένος προ ενός ωμού εκβιασμού. Αυτόν της πενταετίας.

Τι (θα έπρεπε να) ζητάει ο Παναθηναϊκός για να δώσει τη Λεωφόρο;

Γήπεδο αντάξιο του ονόματος του ΠαναθηναϊκούΕγκαταστάσεις που να ικανοποιούν τον ΕρασιτέχνηΕμπορικές χρήσειςΠλάνο βιωσιμότητας που να «εκτοξεύει» οικονομικά την ΠΑΕ και να μην τη ρίχνει στα τάρταρα με αβάσταχτα ενοίκια.
Γιατί στο τέλος θα καταλήξει ο Παναθηναϊκός με ένα γηπεδάκι που δεν θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του, χωρίς κλειστό αθλοπαιδειών, με εγκαταστάσεις της πλάκας για τον Ερασιτέχνη, με μία... γούρνα αντί για κολυμβητήριο, χωρίς εμπορικές χρήσεις για την ΠΑΕ, με ενοίκια που θα πρέπει να παίζει με «Ραγκουέληδες και Μήτους» για να βγαίνει ίσα βάρκα ίσα πανιά, θα δώσει ως αντάλλαγμα τη Λεωφόρο και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αυτό που δεν τολμάει κανείς να γράψει είναι πως ο Παναθηναϊκός «χαρίζει» το μεγαλύτερο φιλέτο στο χώρο της Αττικής, «χαρίζει» ένα ιστορικό μνημείο και (κανονικά) θα έπρεπε να απαιτεί ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ.

Αυτό που κανείς δεν τολμάει να πει είναι πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βροντοφώναξε ένα δυνατό ΟΧΙ στο Προεδρικό Διάταγμα και στη Διπλή Ανάπλαση με την τωρινή της μορφή, αλλά δεν τον άκουσε ΚΑΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΑΕ!

Αυτό που κανείς δεν τολμάει να γράψει είναι πως στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού διατυπώθηκε η άποψη πως ο Δήμος Αθηναίων του Γιώργου Καμίνη, ιδρυτικού στελέχους της 'Συμμαχίας, «εχθρεύεται τον Παναθηναϊκό». Κανείς δεν τολμάει να γράψει τις θέσεις του Παναθηναϊκού Κινήματος, οι οποίες λογοκρίνονται από την πλειοψηφία των Media. Κανείς δεν τολμάει να προβάλει τις θέσεις των οργανωμένων οπαδών, χάρις (και) στον ξεσηκωμό των οποίων δόθηκε η περίοδος χάριτος των πέντε ετών στη Λεωφόρο.

Κανείς δεν τολμάει να γράψει πως αυτοί που πανηγυρίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις (εκτός από όσους απλώς αναδημοσιεύουν... χαρτάκια) είναι οι ίδιοι που... φώναζαν εκστασιασμένοι «ΝΑΙ» όταν υπέγραφε προσύμφωνα με αόρατους άραβες ο πρώην μεγαλομέτοχος.

Αυτό που κανείς δεν τολμάει να γράψει είναι πως η ΠΑΕ παρουσιάζεται σε επίσημα κρατικά έγγραφα ως η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου της Λεωφόρου και δεν βγαίνει καν να δώσει την παραμικρή απάντηση.

Αυτό που δεν τολμάει κανείς να γράψει είναι πως η ΠΑΕ του Γιάννη Αλαφούζου υποσχέθηκε διαφάνεια, αλλά ειδικά στο θέμα του γηπέδου, έχει βυθίσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο απόλυτο σκοτάδι, όσο ο «εφιάλτης» της Διπλής Ανάπλασης είναι έτοιμος να διαλύσει μια για πάντα το Σύλλογο!

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ (ΣΥΝ)ΕΝΟΧΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΩΣ GREENZONE, ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ" ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΩ.-
Keywords
Τυχαία Θέματα