Στηρίζει Έρικσον η FIFA

22:18 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σουηδός καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών» σε μαρκάρισμα του Μάρτιν Ντεμικέλις πάνω στον Λιονέλ Μέσι, αποβάλλοντας τον Αργεντινό αμυντικό, με τον Πελεγκρίνι να αντιδρά έντονα σε αυτή την απόφαση. Ο Χιλιανός τεχνικός δήλωσε ότι ο Έρικσον υστερεί σε εμπειρία, μιας και προέρχεται από μια μικρή χώρα, όπως είναι η Σουηδία ποδοσφαιρικά.
Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η διαιτησία ευνοούσε εξ αρχής την Μπαρτσελόνα και η υπόδειξη του πέναλτι έγινε για να ρεφάρει προηγούμενη απόφαση εις βάρος των Καταλανών.
Ο αντι-πρόεδρος της FIFA

και υπεύθυνος διαιτησίας, Τζιμ Μπόις, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Έρικσον, τονίζοντας: «Είναι τελείως χαζό να λες ότι ένας διαιτητής δεν πρέπει να οριστεί, επειδή προέρχεται από μια μικρή χώρα. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει αποδείξει ότι μπορεί να διευθύνει αγώνες υψηλού επιπέδου».
Όσον αφορά την απόδοση του Έρικσον στο χθεσινό παιχνίδι, πρόσθεσε: «Διάβασα τα σχόλια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολούθησα τον αγώνα και η προσωπική μου άποψη είναι πως ο διαιτητής πραγματοποίησε καλό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα