Και τώρα στην Καλαμάτα για νέα κούπα!

20:40 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι και το απέδειξε για ακόμα μια φορά σε ένα σημαντικό παιχνίδι! Η ΑΕΚ της Καρδιάς με ψυχή και πάθος πήρε ακόμα μια νίκη επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, τον απέκλεισε από τα προημιτελικά και τσέκαρε εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου στην Καλαματά. Οι «κιτρινόμαυροι» με μοναδική εξαίρεση

το μπλακ άουτ του δεύτερου σετ απέδωσαν σωστό βόλεϊ και έφτασαν στη νίκη με 3-1 σετ, έχοντας μεγάλη ώθηση από τον κόσμο τους, που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό το τραγούδι, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Πλέον, η Ένωση θα διεκδικήσει ακόμα έναν εγχώριο τίτλο, δείχνοντας με περίτρανο τρόπο πως μέσα στο παρκέ δεν μιλάει η βαθμολογική θέση, αλλά η καρδιά!

Το ματς

Ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του ματς, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να αντιδράσει στο σερί των γηπεδούχων (9-4). Στη συνέχεια, όμως η ροή άλλαξε καθώς η ομάδα του Φλαούνα αφυπνίστηκε και κατάφερε να κοντράρει τον αντίπαλο. Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι και κάπου εκεί το σετ έδειχνε πως δεν θα τελειώσει ποτέ, αφού οι ισοπαλίες δεν άφησαν κανέναν να ξεφύγει. Η Ένωση ήταν αυτή, όμως που κατάφερε να φανεί ψύχραιμη και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου σετ με 29-27.
Καθόλου καλά δεν μπήκε στο παρκέ στη συνέχεια η Ένωση, αφού τα προβλήματα που παρουσίασε σε υποδοχή και σερβίς έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης να ξεφύγει στο σκορ (11-2) με πρωταγωνιστή τον Ράιτ. Έπειτα, η διαφορά ξέφυγε ακόμα περισσότερο με τους «κιτρινόμαυρους» να βυθίζονται σε μπλακ άουτ (19-2) και να δίνουν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να φέρουν το ματς στα ίσα, χωρίς να αντιδράσουν (25-07).
Στο τρίτο σετ η εικόνα της ΑΕΚ άλλαξε και βελτιώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μια διαφορά ασφαλείας (7-12) και να δημιουργήσει εκνευρισμό στον Εθνικό, ο οποίος δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης. Έτσι, με ευκολία και με την πολύτιμη βοήθεια του Τόρρες η Ένωση πήρε το προβάδισμα με 2-1 στα σετ.
Στο τέταρτο σετ έγινε μια μάχη κι εκεί η ΑΕΚ της Καρδιάς έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη-πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, ώστε να διεκδικήσει ακόμα μια κούπα. Έτσι, λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ρυθμό και με καλή επιθετική κι αμυντική λειτουργία έφτασαν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη επί του Εθνικού μέσα στην Αλεξανδρούπολη, αυτή τη φορά με 3-1 σετ.

Τα σετ: 27-29, 25-07, 18-25, 23-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα