Στήριξη από Ομπάμα... με το ζόρι

23:22 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λούκα Γουίλιαμς είναι ένα μικρό αγοράκι τριών ετών, ο οποίος πριν λίγους μήνες υπέστη μια πάρα πολύ σοβαρή ασθένεια του αίματος, την μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία, και οι γιατροί για να τον σώσουν έπρεπε να του κόψουν και τα δυο του πόδια.

Για να αποκτήσει όμως νέα προσθετικά πόδια οι γονείς του θα πρέπει να διαθέσουν 1,5 εκατ. δολάρια, χρήματα φυσικά που δε διαθέτουν.

Για το λόγο αυτό οι γονείς τους ξεκίνησαν μια καμπάνια μέσα από το facebook και

twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Λούκα έχοντας γράψει στο χέρι του «For Luca» με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα.

Στην καμπάνια αυτή, έστω και άθελά του συμμετείχε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα! Αυτό συνέβη όταν ο καμεραμάν Ντάι Μπέικερ βρέθηκε ως επισκέπτης στον Λευκό Οίκο και κάποια στιγμή έβγαλε κρυφά τον Ομπάμα με το κινητό του, ενώ μπροστά στον φακό είχε βάλει το χέρι του, όπου έγραφε «For Luca».

Φυσικά, οι άντρες ασφαλείας του Ομπάμα αμέσως αντιλήφθηκαν τον Μπέικερ, ωστόσο όταν αυτός εξήγησε στον Ομπάμα το λόγο που είχε τραβήξει αυτή την φωτογραφία, ο πρόεδρος της Αμερικής του επέτρεψε να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία του για την καμπάνια.

Στην καμπάνια έχουν συμμετάσχει πολλοί διάσημοι όπως ο οδηγός της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ και η τραγουδίστρια Πίξι Λοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα