Τσέλσι-Λίβερπουλ ο τελικός

22:02 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-5

ΓΗΠΕΔΟ: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Στον τελικό του Κυπέλλου προκρίθηκε η Τσέλσι με τη νίκη με 4-1 επί της Τότεναμ και πλέον θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Λίβερπουλ. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι με τα «σπιρούνια» να φωνάζουν για ένα γκολ-φάντασμα

που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Οι «μπλε» ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέρος και πίεζαν με αποτέλεσμα στο 43' να έρθει το γκολ με τον Λάμπαρντ να σερβίρει και τον Ντρογκμπά να σκοράρει. Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το 0-2 για την Τσέλσι ακόμα και αν η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή. Ο Μάτα έκανε το σουτ, ο Ασού-Εκότο έκοψε πάνω στην γραμμή αλλά ο διαιτητής Άτκινσον έδειξε σέντρα. Η Τότεναμ κατάφερε να μείνει στο ματς καθώς επτά λεπτά μετά ο Μπέιλ με σουτ από το ύψος του πέναλτι μείωσε. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα του Ντι Ματέο που στο 77' έκανε το 1-3 με τον Ραμίρες και τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε ακόμα ένα γκολ αυτή τη φορά με φοβερό σουτ του Λάμπαρντ. Στις καθυστερήσεις ο Μαλουντά διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Γκαλάς, Κινγκ, Ασού-Εκότο, Λένον, Μόντριτς, Πάρκερ (92'Σάντρο), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ, Φαν ντερ Φάαρτ (74'Ντεφόε).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Νταβίντ Λουίζ (59'Κέιχιλ), Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες (82'Μαλουντά), Λάμπραντ, Όμπι Μίκελ, Καλού, Μάτα, Ντρογκμπά (84'Τόρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα