Στην τελική ευθεία

15:57 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους βρίσκονται Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη εν όψει της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ και φυσικά της οριστικοποίησης της Ολυμπιακής πρόκρισης στο Λονδίνο που θα γίνει γνωστή είτε στις 17 Ιουνίου μέσω της παγκόσμιας κατάταξης, είτε την 1η Ιουλίου, όταν και ολοκληρώνεται το προ-Ολυμπιακό τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Λος Άντζελες πραγματοποιώντας προπονήσεις και φιλικά με ξένες ομάδες, ανεβάζοντας τους ρυθμούς σε αγωνιστικά επίπεδα, αφού

το εναρκτήριο όπεν της Βραζιλίας δεν αργεί (στα μέσα Απριλίου).

Η Μαρία είναι ευχαριστημένη από την πορεία της προετοιμασίας και αναλύει το πρόγραμμα που έχει η ελληνική ομάδα στις ΗΠΑ: «Στο camp προετοιμασίας εδώ έχουμε προγραμματίσει προπονήσεις και παιχνίδια με άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, τις γερμανίδες Holtwick-Semmler, τις ισπανίδες Liliana-Baquerizo και τις ελβετίδες Kuhn-Zumkehr. Προπονούμαστε όμως και με άλλες ομάδες που βρίσκονται εδώ όπως τις καναδέζικες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και προπονήσεις-φιλικά παιχνίδια με τις αμερικάνικες ομάδες όπως Fendrick-Hanson, Kessy- Ross, Walsh-May».

Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε το προπονητικό «τουρ» στην Ευρώπη στις αρχές του Φεβρουαρίου με πρώτο σταθμό το Βερολίνο, ακολούθησε η Τενερίφη, ενώ έγιναν και μερικές ημέρες προετοιμασίας στην Ελλάδα με τη φιλοξενία ξένων ομάδων με διεξαγωγή camp.

Keywords
Τυχαία Θέματα