Στην προπόνηση ο Σπανός

13:35 17/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, μια μέρα μετά από την αποφυλάκιση του βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, την τελευταία πριν από το Πάσχα.

«Θέλω καταρχήν να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και καλές γιορτές. Να κοιτάξετε να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Θα χρειαστείτε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε στο τέλος της χρονιάς να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους.

Η ομάδα πέρασε από μια δύσκολη καμπή αλλά έδειξε μεγάλη συσπείρωση και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές έχω, ποιον προπονητή και ποιους συνεργάτες. Ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, τώρα θα είμαστε μαζί ακόμη πιο δυνατοί!», είπε ο Σπανός στους παίκτες του Ατρόμητου.

Οι παίκτες του Ατρόμητου θα έχουν ρεπό τρεις μέρες λόγω Πάσχα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για την προετοιμασία τους για τα πλέι οφ την Τρίτη του Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα