Τα αδέρφια του Πολ Γουόκερ θα τον αντικαταστήσουν στο Fast and the Furious

13:17 17/4/2014 - Πηγή: AEK365

Οι υπεύθυνοι της ταινίας Fast and the Furious που είχε μείνει ημιτελής μετά τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόκερ τον περασμένο Νοέμβριο βρήκε τελικά τη λύση, για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα.

«Χρειαζόμασταν χρόνο για να θρηνήσουμε τον Πολ, τον αδερφό που αγαπούσαμε και χάσαμε και να σκεφτούμε αν έπρεπε να προχωρήσουμε την ταινία ή όχι» έγραψαν σε δημοσίευσή τους οι παραγωγοί της ταινίας στο Facebook.

Η

απόφαση για τη συνέχιση των γυρισμάτων ήταν «η μόνη επιλογή» ανέφερε το σημείωμα. «Πιστεύουμε ότι οι θαυμαστές μας θέλουν κάτι τέτοιο και πιστεύουμε ότι και ο Πολ θα ήθελε το ίδιο».

Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι τον Πολ Γουόκερ θα «ντουμπλάρουν» τα αδέρφια του.

«Συνεχίζουμε τα γυρίσματα και τώρα καλωσορίζουμε τα αδέρφια του Πολ, Κάλεμπ και Κόντι, στην οικογένεια του Fast» ανέφερε η ανακοίνωση. «Ο Κάλεμπ και ο Κόντι μας βοηθούν σε ορισμένες σκηνές δράσεις του αδερφού τους για να συ,πληρωθούν μικρά κενά στην παραγωγή. Η παρουσία τους στα γυρίσματα, μας κάνει να νιώθουμε πως και ο Πολ είναι ανάμεσά μας».

Οι δραματικές σκηνές του Γουόκερ είχαν ολοκληρωθεί πριν το θάνατό του, αλλά μερικές σκηνές δράσεις ήταν ημιτελής, δήλωσαν.

Η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Universal την παρέτεινε για τις 10 Απριλίου 2015.

Αυτή η ταινία είναι το πιο σημαντικό πράγμα που κάναμε ποτέ μαζί» ανέφερε η ανακοίνωση. «Θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του Μπράιαν Ο' Κόνερ να συνεχίσει να ζει και θα επιτρέψει σε εμάς να γιορτάσουμε τον Πολ στον πιο καθοριστικό του ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα