Στην Ολλανδία η Εθνική

16:11 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Αναχώρησε μέσω Ρώμης για το Άμστερνταμ, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών που, την προσεχή Τρίτη (24/2), αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ολλανδίας για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Β' Ομίλου Ευρώπης στο World League.

Το παιχνίδι κρίνεται ως ιδιαίτερα αποφασιστικό αφού σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος της Εθνικής μας ομάδας, γίνεται αυτόματα φαβορί για πρόκριση στην Τελική φάση της διοργάνωσης (9-14 Ιουνίου,

Κίνα). Η Εθνική μας ομάδα, στον αγώνα του Α' Γύρου στον Πειραιά (25/11/14) είχε ηττηθεί στο γκολ (11-12).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 διεθνείς πολίστριες μας: Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, ο συνεργάτης του Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Γαρελίδου (αρχηγός αποστολής).

Το παιχνίδι της Τρίτης θα διεξαχθεί στην πόλη Γκούντα, με ώρα έναρξης 19.30 τοπική. Διαιτητές είναι ο Ζολτ Μαργιάϊ (Ουγγαρία) και ο Σεργκέι Ναούμοφ (Ρωσία), ενώ παρατηρητής ο Πέτερ Μπούκελμαν (Ολλανδία).

Keywords
Τυχαία Θέματα