Στην Εθνική… βλέπουν ΑΕΚ

16:13 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της σεζόν έγινε απολύτως σαφές πως η ΑΕΚ δεν ήταν ομάδα επιπέδου Football League. Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της, που κάποιοι εξ αυτών θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε όλες τις ομάδες της πρώτης πεντάδας της Super League. Για αυτό και από πολύ νωρίς τα μάτια του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής,

στράφηκαν και στους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μιχάλης Μπακάκης έγιναν οι πρώτοι δύο ποδοσφαιριστές που χρίστηκαν διεθνείς, αν και αγωνιζόντουσαν μία κατηγορία κάτω από τους περισσότερους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο πως και άλλοι από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ αξίζουν μία ευκαιρία να αγωνιστούν με το Εθνόσημο. Και αυτή την ευκαιρία είναι έτοιμη να την δώσει το νέο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής. Και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να βρεθεί, τόσο ο Σέρτζιο Μαρκαριάν, όσο και ο Νίκος Κωστένογλου, στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Εκτός των δύο διεθνών, Μάνταλου και Μπακάκη, τρεις ακόμα βρίσκονται στον... προθάλαμο και χτυπάνε την πόρτα της Εθνικής, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Δημήτρης Ανάκογλου, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Γιάννης Ανέστης, βρίσκονται στην λίστα με τους υπό εξέταση παίκτες για να κληθούν στην Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα