«Η FIFA μπορεί να βγάλει άδεια και ο Πουλίδο να παίξει στον Λεβαδειακό»

15:43 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στην Τίγκρες περιμένουν τον Άλαν Πουλίδο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας με τον πρόεδρο, ωστόσο, να σημειώνει πως η FIFA μπορεί να εκδώσει προσωρινή άδεια και ο Μεξικανός επιθετικός να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, τόνισε: "Η FIFA μπορεί να να εκδώσει προσωρινή άδεια για να παίξει, γιατί είναι ένας οργανισμός όπου προσφεύγουν πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις.
Εμείς είναι φανερό ότι έχουμε τη στήριξη της

μεξικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καθώς και της Λίγκας.
Τον Ιανουάριο μίλησα με τη νομική υπηρεσία της FIFA καιγνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Αν εκδώσει προσωρινή άδεια, έχουμε την νομική κάλυψη για να αντιστρέψουμε μια τέτοια απόφαση αφού έχουμε ένα νόμιμα υπογεγραμμένο συμβόλαιο που είναι δεσμευτικό.
Έτσι είναι τα πράγματα. Όμως έχουμε πολύ καλούς δικηγόρους εδώ και πολύ καλούς δικηγόρους εκεί. Από αυτή την άποψη είναι αισιόδοξος ότι δεν θα γίνει αυτό".
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Τίγκρες δήλωσε: "Ευχόμαστε ότι ο Πουλίδο είναι επαρκώς ενήμερος για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό για την καριέρα του. Εμείς τον έχουμε καλέσει να επιστρέψει, να συνεχίσει την καριέρα του μαζί μας. Τι και αν έχει ευρωπαϊκό όνειρο. Ο δρόμος είναι η Τίγκρες"

Keywords
Τυχαία Θέματα