«Στην Ελλάδα είσαι με το πιστόλι στον κρόταφο»

15:57 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και για αυτό ο Μιχάλης Σηφάκης, όπως αποκάλυψε, ψάχνει να βρει ομάδα εκτός συνόρων γιατί στην Ελλάδα, όπως είπε, ο ποδοσφαιριστής παίζει συνέχεια με το πιστόλι στον κρόταφο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Hello", ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε: "Είμαι ελεύθερος από τον Άρη και μέχρι τις 31 Αυγούστου έχω δικαίωμα να βρω τη νέα μου ομάδα. Η σκέψη μου είναι προς τα έξω. Το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό είναι ένα πραγματικό παιχνίδι,

δεν είσαι ποτέ με το "πιστόλι στον κρόταφο" όπως στην Ελλάδα. Το ευχαριστιέσαι και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Έχεις περισσότερα περιθώρια βελτίωσης από ότι εδώ".
Όσο για την χώρα στην οποία θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του δήλωσε: "Στην Ιταλία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο τους, η γλώσσας τους, η κουλτούρα τους".
Ο Σηφάκης μίλησε και για τον περσινό τραυματισμό του λέγοντας: "Ήταν ο πρώτος μου τραυματισμός και ήταν δύσκολο, καθώς για πέντε μήνες σταμάτησα να κάνω αυτό που έκανε για 10 συνεχόμενα χρόνια. Σίγουρα περνάει από το μυαλό σου -ειδικά όταν πονάς- ότι μπορεί να μην ξαναπαίξεις, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά".
Για την συμμετοχή του στο EURO 2012 με την Εθνική Ελλάδας ο Σηφάκης τόνισε: "Το να παίζεις για την εθνική ομάδα της χώρας σου δεν περιγράφεται με λόγια, ειδικά στη στιγμή που ακούγεται ο εθνικός ύμνος. Λόγω της κρίσης υπάρχει πίεση σε όλο τον κόσμο και απλώς ψάχνουμε διεξόδους για να γελάσουμε, να χαρούμε. Η Εθνική, λοιπόν, έστω και για λίγες μέρες κατάφερε να δώσει μια τεράστια χαρά στους Έλληνες που την είχαν ανάγκη. Εμείς στην Πολωνία μαθαίναμε τα πάντα από το διαδίκτυο και τους δικούς μας ανθρώπους. Μαθαίναμε για τους πανηγυρισμούς. Δεν νιώθαμε, όμως, πίεση. Ένα παιχνίδι ήταν. Αντιπροσωπεύεις τη χώρα σου και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να κερδίσει η ομάδα".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα