Στην αναμονή Τσιάρτας και Κωστής

13:47 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να συζητηθούν αρκετά θέματα. Ένα απ' αυτά θα είναι το μέλλον των Βασίλη Τσιάρτα και Χρήστου Κωστή στα πόστα τους. Αμφότεροι, για να βοηθήσουν την ΑΕΚ, εργάστηκαν άμισθοι τους τελευταίους δύο μήνες που μπήκαν στην ομάδα, μέσω Θωμά Μαύρου. Η αρχική συμφωνία ήταν να αρχίσουν να εργάζονται κανονικά στην ΑΕΚ

από τον Σεπτέμβρη, εφόσον βέβαια κρίνει το Δ.Σ. ότι πρέπει να συμβεί. Κάποιες συζητήσεις (κυρίως με τον Τσιάρτα) έχουν ήδη γίνει. Αναμένεται να γίνουν κι άλλες, ώσπου να υπάρξει οριστική απόφαση.

Και στις δύο περιπτώσεις ωστόσο υπάρχει ένα βασικό θέμα: Κατά πόσο η ΑΕΚ μπορεί να τους κάνει τώρα συμβόλαια (σίγουρα δεν μπορεί υψηλά), όταν η ΠΑΕ βρίσκεται σε καθεστώς μεταβίβασης των μετοχών της και μπορεί να έρθει ο Δημήτρης Βιντιάδης, θέλοντας να φέρει δικούς του ανθρώπους. Γι' αυτό είναι δύσκολο και οι δύο τουλάχιστον, να κάνουν συμβόλαια με την ομάδα. Αμφότεροι πάντως επιθυμούν να μείνουν στα πόστα τους, αρκεί, όπως είναι λογικό να αρχίσουν να πληρώνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα