Στιγμές από το Πήλιο – Ημέρα 4η

19:36 12/8/2014 - Πηγή: AEK365

@ Σούπερ ατάκες από τον Νίκο Γεωργέα συνέχεια για τέταρτη σερί ημέρα στο Πήλιο. Δεν γλιτώνει κανείς από τις... θανατηφόρες ατάκες του, ούτε και ο μικρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ντούνης. Στην άσκηση τακτικής λοιπόν, η μπάλα έφτασε στον Ντούνη ο οποίος βιαστικά την απομάκρυνε με τα πόδια. Τότε... πετάχτηκε ο Γεωργέας: «Ποιος σε πίεσε ρε φίλε; Φαντάσματα βλέπεις;», του φώναξε, επειδή... βιάστηκε.

@ Βέβαια και ο Γεωργέας κάποια στιγμή στο δίτερμα τα... άκουσε από τον Δέλλα. Σε κάποια στιγμή της άσκησης ανέβηκε ψηλά με αποτέλεσμα

να μην προλάβει να γυρίσει στη θέση του ως δεξιός μπακ και η αντίπαλη ομάδα να βγάλει επίθεση από την πλευρά του. «Γεωργέα, Γεωργέα, δεξί μπακ είσαι Γεωργέα. Δεξί μπακ», του φώναξε ο Δέλλας.

@ Μπορεί η πρωινή προπόνηση να ήταν στις 8 το πρωί και μάλιστα καθημερινή, ωστόσο η... βάρβαρη ώρα δεν πτόησε μια παρέα φίλων της ΑΕΚ να έρθουν στα Χάνια και να δουν την προπόνηση.

@ Το δικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθούν καθημερινά οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης. Κάθε πρωί (αλλά πάρα πολύ πρωί...) πριν την έναρξη της προπόνησης για τους παίκτες, κατεβαίνουν από το ξενοδοχείο στα γήπεδο και γυμνάζονται.

@ Διακριτικότητα είναι πάντως η παρουσία και των τριών στις προπονήσεις της ΑΕΚ, εκεί που απόλυτο αφεντικό είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης βλέπουν από απόσταση κάθε προπόνηση και λίγο πριν την ολοκλήρωσή της αποχωρούν για το ξενοδοχείο. Ένας μιλάει στα αγωνιστικά και αυτός είναι ο Δέλλας.

@ Η πιο ζεστή μέρα ήταν η σημερινή εδώ στο Πήλιο. Μπορεί να βρισκόμαστε σε 1800 μέτρα υψόμετρο, ωστόσο ακόμη και εδώ πάνω η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 26 βαθμούς από νωρίς το πρωί.

@ Πισίνα, σάουνα και μασάζ περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί μια πρωινή προπόνηση στις 08:00 και το απόγευμα στις 18:00 ο φιλικός αγώνας με την ΑΕ Διμηνίου (κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας).

@ Μία μικρή βόλτα στα Χάνια απόλαυσαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Πανταζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα