Στενεύουν τα περιθώρια για Μπάγερν

10:22 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 24η αγωνιστική

Η νίκη επί της Σάλκε την περασμένη εβδομάδα απέδειξε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να τα παρατήσει έτσι εύκολα στην μάχη του τίτλου κάτι που καλείται να αποδείξει σε ακόμα ένα δύσκολο τεστ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Γιούπ Χάινκες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σβαϊνστάιγκερ, Κοντέντο, Μπρένο και Φαν Μπούιτεν αλλά ακόμα και έτσι η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μην αυξηθεί

η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δίνει την δική της μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη με τους Μπάλακ, Μπαρνέτα, Σαμ, Άντλερ και Ντα Κόστα να παραμένουν εκτός μάχης.

Στο πλευρό της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα βρίσκεται η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ που υποδέχεται την Μάιντς και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς ευελπιστώντας παράλληλα σε απώλεια βαθμών της Μπάγερν Μονάχου για να ξεφύγει και άλλο. Ο τραυματίας Γκέτσε και ο τιμωρημένος Κελ είναι οι μοναδικές απουσίες για την πρωταθλήτρια.

Πίσω από τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται οι Γκλάντμπαχ και Σάλκε οι οποίες δεν θέλουν να χάσουν και άλλο την επαφή τους με την κορυφή. Επομένως η νίκη είναι μονόδρομος τόσο για την Γκλάντμπαχ, που φιλοξενείται στην έδρα της Νυρεμβέργης, όσο και για την Σάλκε, που παίζει εκτός έδρας με την Φράιμπουργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Σάββατο 3/3 (16:30)
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου
Φράιμπουργκ-Σάλκε
Χέρτα Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης
Αμβούργο-Στουτγκάρδη
Καϊζερσλάουτερν-Βόλφσμπουργκ
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ
Ντόρτμουντ-Μάιντς 19:30

Κυριακή 4/3

Νυρεμβέργη-Γκλάντμπαχ 16:30

Χόφενχαϊμ-Κολωνία 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα