Στέφενς: Από την Σάλκε εξαρτάται

16:38 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη η Σάλκε υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και από την στιγμή που παίζει εντός έδρας η έκβαση του αγώνα, σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς, εξαρτάται από την ίδια.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σάλκε τόνισε: "Εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε η έκβαση του αγώνα. Είναι ένας αγώνας εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού

όσο πιο δύσκολο γίνεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
Ο Στέφενς ρωτήθηκε και για την κριτική που του ασκείται και απάντησε τα εξής: "Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα την κριτική την δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει όμως".
Για το αν βλέπει να μπαίνουν πολλά γκολ στο παιχνίδι, ο Στέφενς δήλωσε: "Δεν ξέρω, δεν είμαι Θεός. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις".
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπιόρν Κάουπερς, είναι Ολλανδός όπως και ο Στέφενς με τον προπονητή της Σάλκε να σχολιάζει λέγοντας: "Μην την κάνετε καν αυτήν την ερώτηση, δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον η UEFA αποφάσισε να βάλει Ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα