Μαντσίνι: Αν δούλευε ο Μπαλοτέλι...

16:08 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι μπορεί να βρεθεί ο Μάριο Μπαλοτέλι αρκεί, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, να αρχίσει να δουλεύει σκληρά και να ασχολείται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του όταν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε πώς είναι να δουλεύει κανείς μαζί με τον Μπαλοτέλι απάντησε: "Πως είναι να δουλεύεις μαζί του; Ωραία ερώτηση. Εκτός γηπέδου είναι φανταστικός, όμως μερικές φορές δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η δουλειά του για τη ζωή του. Θα μπορούσε να είναι στο επίπεδο του

Ρονάλντο και του Μέσι εάν καταλάβαινε ότι πρέπει να δουλεύει σκληρά και να σκέφτεται το ποδόσφαιρο, όχι άλλα πράγματα".
Την Τετάρτη η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να συμπληρώνει 100 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τον γιο του Μαντσίνι να δηλώνει δημόσια πως ο πατέρας του είναι καλύτερος από τον Πορτογάλο τεχνικό. Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε: "Δίνω συγχαρητήρια στον Μουρίνιο που συμπληρώνει 100 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας όμως δεν είναι μία κόντρα ανάμεσα σε εμάς τους δύο. Είναι φυσιολογικό που ο γιος μου, Αντρέα, είπε πως είμαι εγώ καλύτερος. Οποιοσδήποτε γιος θα το έλεγε".
Για τις πιθανότητες πρόκρισης και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Δεν πιστεύω ότι η Ρεάλ δεν θα νικήσει στην έδρα της τον Άγιαξ την τελευταία αγωνιστική. Είναι δύσκολο να περάσουμε, πληρώνουμε τα λάθη που κάναμε στους δύο πρώτους αγώνες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει πάντα, είναι εκπληκτικός. Θα είναι καθοριστικός παράγοντας στο ματς, όπως σε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα