Στάριτζ: Πολύ καλό κλίμα

17:45 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει σε όλες τις γραμμές της ομάδας αλλά και στους Ρούνεϊ και Γουέλμπεκ που τον πλαισιώνουν στην γραμμή κρούσης.
«Όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό της ομάδας, παίζουμε ομαδικά και βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην εθνική, βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα με όλους τους παίκτες πολύ δεμένους», δήλωσε ο Στάριτζ λίγο μετά τη νίκη επί της Πολωνίας που έφερε και μαθηματικά την πρόκριση για τους Άγγλους.
Για την συνεργασία

του με τους Ρούνεϊ και Γουέλμπεκ, είπε: «Είχαμε χρόνο για να βρεθούμε μεταξύ μας και να βελτιωθούμε. Μου αρέσει να παίζω μαζί τους και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στα δύο ματς που παίξαμε μαζί μπροστά, κάναμε καλή ομαδική δουλειά και αυτό φάνηκε».
Όσο για το πώς αντιμετώπισε ο ίδιος το παιχνίδι με τους Πολωνούς, σχολίασε: «Ήμουν ήρεμος γιατί αλλιώς θα έβαζα επιπλέον πίεση στον εαυτό μου. Το αντιμετώπισα όπως κάθε άλλο ματς. Τώρα θα συγκεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με την Λίβερπουλ και θα προσπαθήσω να είμαι σε καλό επίπεδο ώστε να πάω στο Μουντιάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα