«Σταματήστε να βλέπετε το Two and a half men, είναι σκουπίδι»!

15:25 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Όλοι όσοι βλέπουν το «Two and a Half Men» ξέρουν πολύ καλά τον Άνγκους Τ. Τζόουνς ο οποίος από 10 χρονών υποδύεται τον Τζέικ Χάρπερ, τον γιο του Άλαν.

Ο Άνγκους που τώρα είναι 19 ετών και συνεχίζει αδιάλειπτα να παίζει στη σειρά, έγινε μέλος της θρησκευτικής οργάνωσης Χριστιανοί Αντβεντιστές της Εβδόμης Ημέρας και δηλώνει ξεκάθαρα ότι η σειρά είναι σκουπίδι και δεν πρέπει κανείς να το βλέπει!

Σε ένα βίντεο που δημιούργησε αναφέρει: «Αν βλέπετε Two and a Half Men, παρακαλώ σταματήστε. Μπορεί εγώ

να παίζω σε αυτό, αλλά δεν το θέλω. Σταματήστε να γεμίζετε το κεφάλι σας με χυδαιότητα. Κάντε μια μικρή έρευνα για τις επιπτώσεις της τηλεόρασης στον εγκέφαλό σας και σας υπόσχομαι ότι θα είστε πολύ πιο προσεκτικοί στο τι βλέπετε. Πλέον το ξέρω ότι δεν μπορώ να είμαι πραγματικά θεοσεβούμενος και να είμαι μέρος κάτι τέτοιου».

Βέβαια, το γεγονός ότι παίρνει 350.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο, όπου εμφανίζεται λίγα λεπτά δεν φαίνεται να τον πτοεί...

Το βίντεο γυρίστηκε μέσα στο καμαρίνι του ηθοποιού, με την παρουσία εκπροσώπου της Εκκλησίας των Χριστιανών Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας στην οποία πλέον ανήκει.

Τα μέλη της οικογενείας του έχουν πανικοβληθεί, καθώς είναι δεδομένο ότι οι παραγωγοί της σειράς θα αναγκαστούν να τον διώξουν. Η μητέρα του δηλώνει ότι «φοβάται ότι τον εκμεταλλεύεται η εκκλησία», ενώ άλλα μέλη της οικογένειάς του μιλούν για «πλύση εγκεφάλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα