Στα ράφια η αυτοβιογραφία του Νικοπολίδη

14:07 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων βρίσκεται από σήμερα η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη με τίτλο "ο αγώνας της ζωής μου", μια έκδοση 260 σελίδων στην οποία καταγράφονται όλα όσα δεν έμαθε κανείς για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "MVPublications" και κοστίζει 16.90 ευρώ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Νικοπολίδης μίλησε
Για το βιβλίο του: "Το έγραψα για να μάθουν τα παιδιά που γνωρίζουν τώρα τις δυσκολίες της ζωής, τα εφόδια που χρειάζεται να έχουν. Ότι πρέπει να μένουν πιστοί στις αξίες τους, πως αν το κάνεις αυτό, τότε θα φτάσεις

κάποια στιγμή στον προορισμό σου. Ο εύκολος δρόμος οδηγεί σε λάθος μονοπάτια".
Για την απόφαση του να γράψει την αυτοβιογραφία του σε αυτή την ηλικία: "Ίσως είναι και η εποχή που ζούμε. Τελείωσα μια καριέρα 25 χρόνων και θέλω να μεταφέρω τις βάσεις που πήρα από την οικογένεια μου. Όλα αυτά τα χρόνια βέβαια ήταν πολύ δύσκολα. Μπορεί τα ΜΜΕ να έδειχναν την εικόνα ενός καταξιωμένου αθλητή όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι και ήθελα να δείξω τις δυσκολίες που αντιμετώπισα".
Για το αν ονειρευόταν πως θα κάνει την καριέρα που έκανε: "Ναι, η αλήθεια είναι ότι το ονειρευόμουν και μέχρι ενός σημείου το σκεφτόμουν. Έπαιξα βέβαια και στην καλύτερη εποχή της εθνικής ομάδας, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα κατακτούσαμε το Ευρωπαϊκό. Πήρα πολλά περισσότερα από αυτά που περίμενα, είχαμε ωστόσο και την βοήθεια της τύχης όμως θεωρώ πως η τύχη βοηθά αυτούς που δουλεύουν σκληρά".
Για τα έσοδα του βιβλίου: "Θα ήθελα να πω ότι όσα χρήματα βγουν από αυτό το βιβλίο θα τα διαθέσω για τον φίλο μου τον Δημήτρη, που βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια καθηλωμένος σε μια καρέκλα. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτό το παιδί, που δείχνει ότι μπορεί να ξανασταθεί στα πόδια του. Δεν έχει σταματήσει να παλεύει όλα αυτά τα χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα