Στον ανακριτή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

13:22 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή βρέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθηκαν σε επιχείρηση της αστυνομίας και εις βάρος των οποίων υπάρχουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, για βαριά σωματική βλάβη, για ληστεία, για κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών κ.α.
Οι πέντε εκ των συλληφθέντων πήραν αναβολή για να απολογηθούν ενώ άλλοι 15 αναμένεται

να απολογηθούν σήμερα. Οι συνήγοροι των 5 οπαδών του ΠΑΟΚ πήραν αναβολή για να εξετάσουν το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους και στο οποίο υπάρχουν 5.000 απομαγνητοφωνήσεις.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Sport 103 FM", ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο Νίκος Διαλυνάς, τόνισε: "Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που φαίνονται. Υπάρχουν διάλογοι που κάνουμε όλοι μας καθημερινά όταν είμαστε σε χώρους καθημερινότητας και δεν υπάρχουν αυτά που έλεγαν κάποιοι ότι έδιναν εντολή να σκοτώσουν κάποιον ή να δείρουν κάποιον άλλο. Ψάχνουμε να βρούμε την κασέτα όπου φαίνεται ότι την ώρα που κατηγορούν έναν οπαδό, ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε εστιατόριο. Επίσης υπάρχουν 25 άτομα για τα οποία διαβάζουμε τις απομαγνητοφωνήσεις, ενώ άλλοι κατηγορούνται βάσει φωτογραφιών και άλλοι ότι φορούσαν κουκούλες ενώ δεν ήταν αυτοί. Υπάρχει περίπτωση κατηγορούμενου που συνελήφθη μόλις είχε βγει από το χειρουργείο, τον επισκέφτηκε ο γιατρός ο κ. Ράλλης, στο κρατητήριο. Πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπάρχει και έγγραφη γνωμάτευση, θα κάνω αίτημα στον προϊστάμενο εισαγγελίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα