Στα πέναλτι ο Παναιτωλικός

21:31 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του, ο Παναιτωλικός πήρε το εισιτήριο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στη Λάρισα. Ο Τζενάμο κατάφερε να αποκρούσει δύο πέναλτι στην διαδικασία και έδωσε με αυτό τον τρόπο την πρόκριση στα «καναρίνια».

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Δίκαια διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι η Λάρισα στους Τσιμπάμπα και Ζεκίνια. Σε ακόμη ένα ματς οι διαιτητές

έχουν αρνητικό ρόλο αφού επηρέασαν κατά πολύ την ροή του παιχνιδιού. Ο Κωσταντινέας δεν είδε, λανθασμένα, πέναλτι υπέρ των «βυσσινί» στο 45' και στο 97' με τους παίκτες της Λάρισας να διαμαρτύρονται δίκαια.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες και στις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στη παράταση. Το έργο είχε τον ίδιο ρυθμό με τη κανονική διάρκεια ενώ η κούραση ήταν εμφανής.

Τα πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση με τον Τζενάμο να αποκρούει δύο και η ομαδα του να επικρατεί με 10-9 και να παίρνει το εισιτήριο για τους «16».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΡΙΣΑ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Μπόα Μόρτε (35' λ.τ Σεσίνια), Βούζας (99' Χασομέρης), Πλιάγκας (71' Σαϊτιώτης), Τσιμπάμπα, Ζεκίνια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι (91' Αναστασιάδης), Ετζενγκουέλε, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν (59' Καραμαλίκης), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (59' Καμαρά).

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Αλεξέας, Λάμιας (Μεσσηνίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα