Την Πέμπτη χωρίς οκτώ στη Ρόδο ο ΠΑΣ

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στην αυριανή (21/12) αναμέτρηση με τον Διαγόρα στη Ρόδο για τη δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε στα Γιάννινα οκτώ ποδοσφαιριστές.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την Τετάρτη την προετοιμασία τους με μία ακόμα προπόνηση στο «ΠΕΑΚΙ», μετά το τέλος της οποίας ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε και τους μόλις 17 «εκλεκτούς» της αποστολής που θα ταξιδέψει στο «Σμαραγδένιο νησί».

Εκτός έμειναν οι Φεγκρούς, Ζαϊρί, Μπουζίντ, Μπεσέρα,

ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, οι οποίοι αναχώρησαν με άδεια για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους (θα επιστρέψουν την προσεχή Τρίτη 27/12), ο τραυματίας Λίλα, αλλά και ο Τάσος Πάντος προκειμένου να ξεκουραστεί.

Την αποστολή απαρτίζουν έτσι οι: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κειτά, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Σκούφαλης, Κυριάκος, Γεωργίου, Βίλα, Τζάνης και Κουέβας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η προγραμματισμένη μεσημεριανή πτήση από τα Ιωάννινα για Αθήνα ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με αποτέλεσμα η αποστολή του ΠΑΣ να μεταβεί οδικώς στην Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο πριν πετάξει το πρωί της Πέμπτης (07:20) για τη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα