Σπουδαίο «διπλό» για Ράγιο

15:31 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-8η Αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»

Από την ζώνη του υποβιβασμού ξέφυγε η Ράγιο Βαγιεκάνο, αφού νίκησε με 2-0 την Μπέτις μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την 8η Αγωνιστική της Ισπανίας, φθάνοντας τους εννέα βαθμούς. Η Μπέτις έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 8' όταν ο Μοντέρο πάσαρε στον Μολίνα

που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Αρίμπας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 14' ο Ρούμπεν Κάστρο σούταρε άουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 22' η Ράγιο Βαγιεκάνο απάντησε με τον Ταμούδο να νικιέται σε τετ α τετ από τον Κάστρο. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0 στο 33' όταν ο Σεβίλα σέντραρε από τα δεξιά για τον Μοντέρο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κομπένο. Η Ράγιο απείλησε στο 52' όταν ο Μικού πάσαρε στον Μοβίγια που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Κάστρο έδιωξε σε κόρνερ. Η Μπέτις «φλέρταρε» με το προβάδισμα στο 67' όταν ο Μολίνα εκτέλεσε φάουλ με τον Κομπένο να αποκρούει ασταθώς, στην επαναφορά ο Μοντέρο είδε τον Αρίμπας να διώχνει το πλασέ του πάνω στην γραμμή ενώ ο Ρούμπεν Κάστρο στην τρίτη προσπάθεια σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 79' όταν οΦουέγο τροφοδότησε τον Μικού, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Κάστρο να αποκρούει ασταθώς όμως ο Μπανγκουρά με πλασέ έκανε το 0-1. Η Ράγιο «κλείδωσε» την νίκη στο 89' όταν ο Μοβίγια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Νάτσο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κόκε διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 υπέρ των Μαδριλένων.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: Κάστρο, Τσίκα, Μάριο, Αμάγια, Νάτσο, Ιρινέι, Κάνιας, Σεβίλα (80' Μόμο), Ρούμπεν Κάστρο, Μοντέρο (73' Τζόναθαν), Μολίνα (61' Σάντα Κρουζ).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένο, Τίτο (56' Μποτέγιο), Αρίμπας, Φιγκέρας, Κασάδο, Φουέγο, Μοβίγια, Μπανγκουρά, Μικού, Πίτσι (72' Κόκε), Ταμούδο (63' Πατσέκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα