MotoGP: Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Σιμοντσέλι

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα από απλούς οπαδούς ανά τον κόσμο και προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τον τραγικό χαμό του Μάρκο Σιμοντσέλι στον αγώνα MotoGP στη Μαλαισία, την Κυριακή (23/10).

Χόρχε Λορένθο (αναβάτης MotoGP της Yamaha, μέσω Twitter): "Τι σκατά! Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα μια μέρα... Θα

μας λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρκο".

Κέισι Στόνερ (αναβάτης MotoGP της Honda και νυν παγκόσμιος πρωταθλητής): "Αμέσως μόλις είδα το βίντεο, ένιωσα να αρρωσταίνω μέσα μου. Ποτέ δεν είναι καλό σημάδι όταν το κράνος βγαίνει από τη θέση του".

Μαρκ Ουέμπερ (οδηγός F1 της Red Bull μέσω Twitter): "RIP Μάρκο. Ενα μεγάλο ταλέντο που θα μας λείψει. Οι σκέψεις μου είναι με τους αγαπημένους σου και όλο το paddock του MotoGP".

Καλ Κράτσλοου (αναβάτης MotoGP της Tech 3 Yamaha, μέσω Twitter): "RIP Μάρκο Σιμοντσέλι! Ενας σπουδαίος αναβάτης και γενικά ένα πολύ καλό παιδί. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα".

Χάικι Κοβαλάινεν (οδηγός F1 της Lotus, μέσω Twitter): "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αστέρας του MotoGP Σιμοντσέλι σκοτώθηκε σε δυστύχημα, ακόμα ένα σπουδαίο ταλέντο χάθηκε σήμερα".

Χάιμε Αλγκουερσουάρι (οδηγός F1 της Toro Rosso, μέσω Twitter): "Αφωνος".

Πάστορ Μαλντονάντο (οδηγός F1 της Williams, μέσω Twitter): "Τόσο δυστυχής απώλεια για το άθλημά μας, Μάρκο για πάντα στις καρδιές μας. Ολη η υποστήριξύ μου στην οικογένεια του Σιμοντέσλι και στο MotoGP".

Keywords
Τυχαία Θέματα