Σπανός: Αστεία υπόθεση που στηρίζεται σε ψευδομάρτυρα

21:21 23/4/2015 - Πηγή: AEK365


Ο ισχυρός άντρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός χαρακτήρισε προϊόν κατάθεσης ενός ψευδομάρτυρα την πρόσφατη δικαστική εμπλοκή των Περιστεριωτών, προκειμένου "... να καλυφθούν οι ατέλειες και οι αδυναμίες που έχει η ομάδα του"
Υπενθυμίζεται πως στον κ. Σπανό απαγγέλθηκε η κατηγορία της δωροδοκίας - δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου, για τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό

και τον Ατρόμητο (2-1), στις 4/2/15.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει γίνει ένορκη κατάθεση από τον Τάκη Φύσσα, στην οποία ανέφερε ότι ο τότε προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο, του είπε πως δέχτηκε παρεμβάσεις ώστε να αφήσει εκτός αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και τον Κώστα Κατσουράνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σπανού στην κάμερα της NOVA:

«Πρόκειται για μία αστεία υπόθεση. Στηρίχθηκε σε μία αστεία κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα. Μας ενέπλεξε για δικούς του λόγους και σκοπούς, ώστε να καλυφθούν οι ατέλειες και οι αδυναμίες που έχει η ομάδα του. Θ΄ αποδεχθεί σύντομα η αλήθεια και το τι κρύβεται πίσω. Ο Ατρόμητος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ιστορία αυτή. Θ΄ αποδειχθεί στο δικαστήριο πώς ο Ατρόμητος είναι μία καθαρή ομάδα, όπως την ξέρουν όλοι και δεν έχει εμπλακεί σε περίεργους αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα