Σουάρες: Μου συμπεριφέρθηκαν χειρότερα και από εγκληματία

10:29 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Σουάρες παίζει πάλι ποδόσφαιρο μετά την τετράμηνη τιμωρία του για τη δαγκωνιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να παραδέχεται το λάθος του αλλά να σημειώνει πως οι ποδοσφαιρικές αρχές τον αντιμετώπισαν σαν εγκληματία.
Συγκεκριμένα, στην αυτοβιογραφία του ο Λουίς Σουάρες σημειώνει τα εξής: "Έκανα λάθος και το παραδέχομαι... Ήταν η τρίτη φορά που το έκανα και προφανώς χρειαζόμουν βοήθεια για να σταματήσω και να συμμορφωθώ.
Μου συμπεριφέρθηκαν χειρότερα και από εγκληματία οι ποδοσφαιρικές

αρχές... Ο κόσμος μιλάει για εμένα σαν να είμαι πρόβλημα, αλλά ευτυχώς κανείς από τους συμπαίκτες μου δεν πιστεύει το ίδιο. Η Μπαρτσελόνα με εμπιστεύθηκε και είμαι ευγνώμων προς όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, στην πρώτη μου προπόνηση, ο Λουίς Ενρίκε μας είχε μαζέψει όλους και είπε... επιτέλους άφησαν τον Λουίς από... τις φυλακές του Γκουαντάναμο και τον έχουμε πλέον μαζί μας...".
Για το διάστημα μετά τη δαγκωνιά στον Κιελίνι, ο Σουάρες γράφει: "Έπρεπε να προσέχω όλη την ώρα μη με δουν παπαράτσι ή κάποιος τυχαίος βγάλει μια φωτογραφία που να αποδεικνύει ότι κάνω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο... Στις διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα, όλα έπρεπε να γίνουν στα κρυφά! Ακόμα και η υπογραφή του συμβολαίου δεν έπρεπε να γίνει δημόσιο θέμα. Ακόμα και όταν επισκεπτόμουν τους γονείς της γυναίκας μου, έφυγα κρυμμένος σε αυτοκίνητο".
Ο Λουίς Σουάρες αναφέρεται και στη συμβουλή που του έδωσε ο Στίβεν Τζέραρντ το καλοκαίρι του 2013: "Θα είχα κάνει τεράστιο λάθος αν δεν τον είχα ακούσει και είχα φύγει. Μου είχε πει να μείνω ακόμα έναν χρόνο στη Λίβερπουλ και αν συνεχίσω να παίζω τόσο καλά θα έρθουν να με ζητήσουν ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Όταν πήγα φέτος να μαζέψω τα πράγματα μου από το προπονητικό της Λίβερπουλ, το συζητήσαμε ξανά και μου είπε πως έκανα το σωστό".

Keywords
Τυχαία Θέματα