Όταν έχει κέφια ο Ρονάλντο…

19:07 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 0-3
Γήπεδο: Ριαθόρ

Η θάνατός σου η ζωή μου.... Η Γρανάδα πήρε τη νίκη με 3-0 μέσα την έδρα της Λα Κορούνια, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι έσπρωξε την αντίπαλο της ακόμη πιο κοντά στη Segunda.

Στο 6' ο Μαρτσένα πρόλαβε τον Λόπεθ, ενώ στο 8' το σουτ του Ρίκι πέρασε λίγο άουτ. Στο 11ο λεπτό το σουτ του Νολίτο πέρασε άουτ, ενώ στο 16' ο Σικέιρα έκοψε το σουτ του Πίτσι. Στο 22' ο Ασουνσάο έκανε τραγικό λάθος που παραλίγο να κοστίσει το γκολ στη Λα Κορούνια,

ενώ στο 26' ο Αράνδα αστόχησε εξ επαφής. Στο 31' η κεφαλιά του Μαρτσένα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 36' ο Αρανθούμπια αστόχησε από καλή θέση. Στο 44' το τακουνάκι του Ρίκι έφυγε μόλις άουτ, αλλά στην κόντρα, ο Νιόμ έκανε κάτι σαν σουτ από δεξιά, ο Τόριε έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, στον Μαρτσένα και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η Γρανάδα έκανε το 2-0 στο 51', με τους Ιγκαλό και Σικέιρα να κρύβουν την μπάλα από αριστερά και τον πρώτο να πλασάρει από κοντά τον Αρανθούμπια. Στο 57' ακυρώθηκε γκολ του Ρίκι, ενώ στο 69' ο Τόνιο είπε όχι σε σουτ του Ρίκι. Στο 76' ξανά ο Τόνιο κατέβασε ρολά και απόκρουσε σουτ του Πίτσι, ενώ στο 82' η κεφαλιά του Βαλερόν έξυσε το δοκάρι του Τόνιο. Στο 89' ο Αρανθούμπια πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ιγκαλό, αλλά στο 90+5' οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Σικέιρα έκανε το 3-0. Μάλιστα σε αυτή τη φάση ο ρέφερι απέβαλε και τον Μανουέλ πάμπλο, ο οποίος μπήκε στην πριοχή πριν εκτελεστεί το πέναλτι.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Εβάλδο, Ζε Κάστρο, Μαρτένα, Πάμπλο, Μπεργκαντίνιος (80' Ντομίνγκες), Ασουνσάο, Πίτσι, Σαλομάο (63' Βαλερόν), Γκάμα (46' Ολιβέιρα), Ρίκι.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Τόνιο, Νιόμ (52' Ορτίθ), Λόπεθ, Μάινθ, Σικέιρα, Ρίκο, Ρέθιο, Αράνδα (70' Μπουονανότε), Τόριε, Νολίτο (83' Ιρινέι), Ιγκαλό.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 4-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Με τον Ρονάλντο σε μεγάλο βράδυ (χατ τρικ), η Ρεάλ διέσυρε με 4-1 τη Σεβίλλη κι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις.
Ο Κακά έκανε όμορφο σουτ στο 10' με τον Μπέτο να απομακρύνει, ενώ στο 14' ο γκολκίπερ της Σεβίλλης πρόλαβε κι έδιωξε προ του Ρονάλντο. Στο 15' το σουτ του Φάζιο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπέτο είπε όχι σε σουτ του Μόντριτς. Τελικά στο 18'. Ο Ρονάλντο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπέτο έχασε την μπάλα και ο Ναβάρο την έσπρωξε προς τα δίχτυα, με τον Μπενζεμά να σκοράρει κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή. Στο 21' ο Μπέτο πρόλαβε ξανά τον Κακά, αλλά στο 26' ο Ρονάλντο με σουτ ποίημα έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0. στο 29' ο Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Νάβας, όπως έκανε και στο 32' σε προσπάθεια του Ρέγιες, ενώ στο 35' η κεφαλιά του Ρονάλντο έφυγε λίγο άουτ. Στο 42' ο Μπέτο απέκρουσε ασταθώς το φάουλ του Ρονάλντο και στην επαναφορά το γυριστό του Ράμος έφυγε μόλις άουτ.

Η Ρεάλ έκανε το 3-0 με το καλημέρα στην επανάληψη, καθώς στο 46', ο Μπέτο έδιωξε με τα πόδια, η μπάλα μετά από μονομαχία στον αέρα επέστρεψε προς την περιοχή της Σεβίλλης, με τον Φάζιο να την αφήνει, τον Ρονάλντο να μπαίνει στη φάση και να πλασάρει σαν σε προπόνηση. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μόντριτς από τα όρια της περιοχής, πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 54' ο Νεγρέδο δεν βρήκε για λίγο την μπάλα. Η Ρεάλ έκανε 4 τα γκολ της στο 58', καθώς ο Ρονάλντο κάλυψε σε χρόνο d/t σχεδόν όλο το γήπεδο με την μπάλα στα πόδια, έπαιξε το ένα δύο με τον Ιγκουαΐν στα δεξιά και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66' η Ρεάλ έχασε τον Ιγκουαΐν με κόκκινη κάρτα, ενώ στο 73' ο Λόπεθ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντελ Μοράλ. Στο 75' το σουτ του Νεγρέδο από αριστερά, πέρασε πολύ άουτ, ενώ στο 80' ο Νεγρέδο αστόχησε από ιδανική θέση. Στο ίδιο λεπτό η Σεβίλλη έχασε τον Μαδούρο με κόκκινη και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, ενώ στ 84' ο Μπέτο απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Καγιεχόν από κοντά. Το τελικό 41 διαμόρφωσε στο 87' ο Μανού Ντελ Μοράλ με όμορφο διαγώνιο σουτ από τα αροστερά.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Ράμος, Κοεντράο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Εσιέν, Μόντριτς, Κακά (68' Πέπε), Ρονάλντο (63' Μοράτα), Μπενζεμά (68' Καγιεχόν), Ιγκουαΐν.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάζιο, Σπάχιτς, Ναβάρο, Μέντελ (71' Μορένο), Μαδούρο, Κοντόγκμπια (79' Ερβάς), Νάβας, Ρέγιες (71' Ντελ Μοράλ), Νεγρέδο.

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΜΑΛΑΓΑ: 2-1
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Στην 3η θέση της βαθμολογίας βρέθηκε ξανά η Μάλαγα, που επικράτησε της Λεβάντε με 2-1. Πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων ο Ίσκο.

Στο 14ο λεπτό ο Καμπαγιέρο έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκαρσία, ενώ στο 22' ο γκολκίπερ της Μάλαγα πρόλαβε τον Μάρτινς. Στο 23' ο Ντεμικέλις έσπρωξε στην περιοχή τον Μάρτινς, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Μπαρκέρο από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-0. Ωστόσο στο 36' η Μάλαγα έφερε στα ίσα με πέναλτι κι αυτή. Ο Ίσκο ήταν ο σκόρερ, αλλά το πέναλτι που δόθηκε ήταν ανύπαρκτο όπως φάνηκε και στο ριπλέι. Στο 45' ο Μουνούα απέκρουσε το μακρινό σουτ του Μπαπτίστα, ενώ στο 46'΄η Μάλαγα έκανε το 2-1.

Ο Χοακίν ξέφυγε από του Χουανφράν, έκανε το γύρισμα στο πέναλτι και ο Ίσκο κοντρόλαρε και με σουτ νίκησε τον Μουνούα. Στο 50' ο Μουνούα μπλόκαρε το σουτ του Σάντσες, όπως έκανε και ο Καμπαγιέρο στο 57' σε σουτ του Μάρτινς. Στο 62' ο Ντεμικέλις έκοψε σωτήρια τον Μίτσελ, ενώ στο 66' ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Μάρτινς. Στο 79' το σουτ του Ίσκο πέρασε λίγο άουτ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Μπαγιεστέρος, Χουανφράν, Βύντρα, Λελ, Μίτσελ (67' Βάλδο), Ιμπόρα, Μπαρκέρο, Ρίος (81' Ελ Ζαρ), Γκαρσία (67' Χουανλού), Μάρτινς.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Σάντσες, Ντεμικέλις, Αντούνιες, Ιτούρα, Τουλαλάν, Μπαπτίστα (80' Σέμπα Φερνάντες), Χοακίν (68' Χαοκίν), Ίσκο, Σαβιόλα (74' Σάντα Κρους)

ΘΕΛΤΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις πήρε η Βαλένθια κόντρα στη Θέλτα με 1-0 και βρέθηκε στην 4η θέση.

Στο 17ο λεπτό ο Γκουαίτα είπε όχι σε σουτ του Ορεγιάνα από τα αριστερά, ενώ στο 29' ο Ντεμίντοφ πρόλαβε τν Τίνο Κόστα. Στο 31' ο Γκουαΐτα είπε όχι σε σουτ του Άσπας, ενώ στο 41' το σουτ του Κόστα πέρασε άουτ.

Στο 45' η κεφαλιά του Ραμί δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 47΄ακυρώθηκε γκολ του Σολδάδο. Στο 53'ο Γκουαΐτα σταμάτησε τον Κρον Ντέλι, ενώ στη συνέχεα ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός. Η λύτρωση για τη Βαλένθια ήρθε στο 90+3' με κεφαλιά του Βαλντές μετά από σέντρα του Περέιρα.

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Τούνιεθ, Μπελβίς, Ντεμίντοφ, Τζόνι, Ουμπίνια, Κρον Ντέλι, Λόπεθ (81' Πράνιτς), Φερνάντεθ (51' Μπερμέχο), Ορεγιάνα, Άσπας (84' Παρκ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν, Ραμί, Ρ.Κόστα, Σισοκό (37' Περέιρα), Τ.Κόστα, Αλμπέλδα (60' Παρέχο), Μπανέγκα, Ζόνας (88' Βαλντές), Φεγκουλί, Σολδάδο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Όνο Εστάντι

Στο 1-1 κόλλησαν Μαγιόρκα και Οσασούνα με τους Νησιώτες να μένουν και ικανοποιημένοι καθώς σκόραραν στις καθυστερήσεις.

Στο 16ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Οσασούνα καθώς ο Ρούμπεν είχε κάνει φάουλ στον Αουάτ, ενώ στο 24ο λεπτό μετά από σέντρα του Λούνα, ο Βίκτορ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Στο 43ο λεπτό ο Ντος Σάντος βγήκε απέναντι στον Φερνάντες, αλλά πλάσαρε άστοχα και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Χέμεντ πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Περέιρα στο 61'. Τελικά στο 75', ο Σεχούδο εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Λόλο με κεφαλιά έκανε το 1-0 αλλά στο 90+2' ο Ζερομέλ με κεφαλιά κι αυτός, έδωσε την ισοπαλία στη Μαγιόρκα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Λούνα, Ζερομέλ, Νούνιες, Χάτον (46' Χέμεντ), Μάρκες (81' Τισόνε), Πίνα, Ζιοβάνι ντος Σάντος, Νσούε, Βίκτορ (77' Άλφαρο), Περέιρα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Ρούμπεν, Νταμιά, Φλάνιο, Μπερτράν, Όιερ, Λόλο (8' Αρίμπας), Σίλβα, Ντε Λας Κουέβας (69' Σεχούδο), Αρμεντέρος (85' Ραούλ), Νίνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα