Πάρτι στα Χανιά η ΑΕΚ

17:50 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με άνεση διατήρησε το απόλυτο στο Πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 3-0 σετ των Χανίων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της ομάδας των Χανίων μέσα στην Κρήτη και συνέχεια με νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετός ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και με τα τραγούδιά του, αλλά και τα πανό που είχε εκεί δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα σπρώχνοντας

σε ακόμα μια νίκη τους «κιτρινόμαυρους».

Το ματς

Από την αρχή η ΑΕΚ κατάφερε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό παιχνιδιού και δεν άφησε περιθώρια στα Χανιά. Έτσι διατήρησε ένα εύκολο προβάδισμα, κάτι που κατάφερε να την φέρει στο 2-0 σετ.
Στο τρίτο σετ η Ένωση μπορεί να χαλάρωσε λίγο, όμως αυτό δεν ήταν ικανό να την αποπροσανατολίσει. Έτσι, με καθαρό μυαλό και σταθερές καλές επιθετικές και αμυντικές ενέργειες έφτασε στο 3-0 σετ και πήρε ένα πολύτιμο «διπλό» που την διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 14-25,17-25,21-25

Χανιά (Χριστιανάκης): Μπουρμπάκης, Γεωργακόπουλος, Κουτρουμπάκης, Μονιάκης, Μποτζολάκης, Ανέστης, Μοσχόπουλος (λ), Γλυνιαδάκης, Χατζηδαμιανού

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σασάτη, Κρέτσης, Αλεξίου, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Πελτέκης, Κάπελας (λ), Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Φραγκιαδάκης Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα