Σοσιεδάδ για Κανάλες

17:46 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αράσατε επιβεβαίωσε πως ο 22χρονος επιθετικός μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής, που θα ήθελαν να εντάξουν οι Βάσκοι στο δυναμικό τους. «Εξετάζουμε την περίπτωσή του. Ο Κανάλες έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουμε για τη θέση του οργανωτή».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σανταντέρ και της Ρεάλ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των «νυχτερίδων», Χουάν Αντόνιο Πίτσι, ο οποίος προτιμά σχήμα χωρίς «δεκάρι». Μάλιστα, λέγεται ότι ο πατέρας του 22χρονου και μάνατζέρ του, Άνχελ, θα συναντηθεί τα επόμενα 24ωρα με τη διοίκηση της Βαλένθια, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον

του γιου του.

Επιθυμία του Κανάλες είναι να αγωνιστεί σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αν παραμείνει στο ισπανικό πρωτάθλημα, θα προτιμήσει ομάδα που θα στοχεύει στην έξοδο στο Champions League.

Ο υψηλός μισθός του νεαρού επιθετικού μέσου αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα για την Σοσιεδάδ, η οποία δεν θέλει να ανοιχτεί οικονομικά. Ο τεχνικό της, ωστόσο, επισημαίνει πως όσο η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη, όλες οι πιθανές επιλογές θα περνούν από το μικροσκόπιο.

«Η ομάδα μας έχει ποιότητα και αποδίδει καλά, αλλά στη διάρκεια του Ιανουαρίου πρέπει να κοιτάζουμε και στην αγορά για παίκτες, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα