Σοκαρισμένοι στην Ιταλία με Μοροζίνι

16:32 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην οικογένεια Μοροζίνι φαίνεται να έχει πέσει κατάρα καθώς οι γονείς έφυγαν από τη ζωή όταν ο Πιερμάριο ήταν ανήλικος, στη συνέχεια αυτοκτόνησε ο αδερφός του και τώρα έγινε αυτό που έγινε με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, για να μείνει στη ζωή μόνο η αδερφή του. Η αδερφή του που, όπως αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βασιζόταν στον Πιερμάριο για οικονομική βοήθεια καθώς δεν μπορεί να εργαστεί...

Μία μέρα μετά τον τραγικό χαμό του άτυχου ποδοσφαιριστή, σύσσωμο το Calcio εκφράζει την συμπαράσταση του στην αδερφή του, με την Ουντινέζε -ομάδα στην οποία ανήκε ο Μοροζίνι- να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης της ότι από εδώ και πέρα θα βοηθάει την αδερφή του Μοροζίνι οικονομικά αλλά και σε ό,τι άλλο χρειάζεται, σχετικά με το πρόβλημα υγείας.

Ο αρχηγός της Ουντινέζε, Αντόνιο Ντι Νατάλε, σε δηλώσεις του είπε πως «ο Πιερμάριο ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, γεμάτος ζωή. Παρά τα τόσα προβλήματα που είχε με όσα έγιναν στην οικογένεια του, είχε πάντα τη δύναμη να τα ξεπερνάει όλα και δεν έδειχνε ποτέ να επηρεάζεται. Ηταν πάντα με το χαμόγελο και προσπαθούσε να μας κάνει όλους να αισθανθούμε όμορφα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε κόντρα στην Ιντερ και ευχαριστώ την ομοσπονδία αλλά και την Ιντερ που δέχθηκαν την αναβολή. Δεν ξέρω τι να πω, έβλεπα τις εικόνες στην τηλεόραση και έπαθα σοκ. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε στο έδαφος. Ηθελε όσο τίποτα άλλο να πετύχει στο ποδόσφαιρο για τον ίδιο, την οικογένεια του που τον έβλεπε από τον Παράδεισο και την αδερφή του. Θα είμαστε δίπλα της πάντα».

Μαρκίζιο: «Θα μας λείψεις»
Ανακοίνωση για τον χαμό του Πιεριμάριο Μοροζίνι και την αδερφή του έβγαλε και η Γιουβέντους ενώ ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, που υπήρξε συμπαίκτης του στις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας και φίλος του, είπε: «Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να πω όταν βλέπεις έναν φίλο να πεθαίνει έτσι στο γήπεδο. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα μας λείψεις πολύ Πιερμάριο».

Ζανέτι: «Ολοι σοκαρισμένοι»
Δηλώσεις έκανε και ο Χαβιέ Ζανέτι που ως αρχηγός της Ιντε, προς τιμήν του, ενημέρωσε -πριν την επίσημη ανακοίνωση της Lega- ότι οι Νερατζούρι δεν ήθελαν να κατέβουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν την Ουντινέζε, στην οποία ανήκε ο Μοροζίνι.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι να πεις. Σωστά αναβλήθηκε η αγωνιστική και εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Ιντερ θέλω να εκφράσω τη λύπη μας και την υποστήριξη μας στην αδερφή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα