ΓΑΛΛΙΑ | Στη Ροάν ο Λαβάλ

Ο Λούκα Παβίσεβιτς θα έχει ακόμα ένα «όπλο» στην φαρέτρα του στην προσπάθεια που κάνει, ώστε να διατηρήσει την Ροάν στις οχτώ πρώτες θέσεις του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πολυταξιδεμένου για την σεζόν που διανύουμε, Γκάνι Λαβάλ. Ο 23χρονος φόργουορντ θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Ρικ Τζάκσον. Ο Λαβάλ ξεκίνησε την σεζόν στην Πολωνία, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ζάσταλ. Με την άρση του λοκ

άουτ στο ΝΒΑ, μετακόμισε στην Κίνα για να φορέσει τη φανέλα των Xinjiang Flying Tigers ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στην Ζάσταλ. Οι εμφανίσεις του δεν θύμιζαν το πρώτο μισό της περιόδου, όπου συνήθιζε να κάνει νταμπλ-νταμπλ σε πόντους και ριμπάουντ, γεγονός που ανάγκασε την πολωνική ομάδα να τον αποδεσμεύσει. Ο Λαβάλ πάντως, δεν άργησε να βρει τον επόμενο προορισμό της καριέρας και θα προσπαθήσει να συμβάλει κι αυτός με το λιθαράκι του, ώστε η Ροάν να παραμείνει τουλάχιστον στην εβδόμη θέση του βαθμολογικού πίνακα ή να αναρριχηθεί ακόμα υψηλότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα