Σοκ για Σέλτικ…

23:44 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 0-1 (1-1)
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ

Η φετινή Σέλτικ δεν μπορεί... Πέρασε από το παραθυράκι στα πλέι οφ και κατάφερε να αποκλειστεί κι εκεί, καθώς έχασε με 1-0 μέσα στο «Σέλτικ Παρκ» από την Μάριμπορ.

Στο 23ο λεπτό, η κεφαλιά του Φαν Ντάικ, έξυσε το δοκάρι της Μάριμπορ, ενώ στο 29' ο Γκόρντον απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Βίλερ και στην επαναφορά ο Ταβάρες αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 66ο λεπτό ο Γκόρντον απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βρσιτς, ενώ στο 75' ο Ταβάρες με σουτ μέσα από τν περιοχή, έκανε το 1-0 για τη Μάριμπορ.

Στο 77ο λεπτό ο Μεντί αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Αμπρόουζ στο 80', ενώ στο 88' ο Ταβάρες έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις ο Φαν Ντάικ από ιδανική θέση, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς.

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Ισαγίρε, Αμπρόουζ, Φαν Ντάικ, Λούστιγκ (72' Μπέριγκτερ), Μουλγκριού, Γιόχανσεν, Καγιάλ (46' Κόμονς), ΜακΓκρέγκορ, Στόουκς, Μπεργκέ (66' Μάθιους).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Σούλερ, Ραΐσεβιτς, Βίλερ Φιλίποβιτς, Ιμπραΐμι, Βρσιτς (83' Μποχάρ), Στογιάνοβιτς, Μερτέλι, Ταβάρες (90+2' Ντερβίσεβιτς), Μεντί.

Keywords
Τυχαία Θέματα