Θριαμβευτικά στους ομίλους ο ΑΠΟΕΛ

23:38 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΑΠΟΕΛ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: 4-0 (1-1)
Γήπεδο: ΓΣΠ

Ακόμη μια μεγάλη βραδιά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, με τον ΑΠΟΕΛ, να κερδίζει την Άαλμποργκ με 4-0 και να τσεκάρει εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σο 15ο λεπτό, ο ο Μαντούκα έκανε τη σέντρα, ο Γκόμες έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Λάρσεν έδιωξε δύσκολα,

ενώ στο 17' ο Αμορίν έδιωξε σωτήρια μέσα από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ. Και τελικά στο 29ο λεπτό, ο ΑΠΟΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Γκόμες έκλεψε την μπάλα εκτός περιοχής, έδωσε στον Ντε Βινσέντι αυτός γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Βινίσιους με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 33' ο Μαντούκα σε αντεπίθεση έκανε το σουτ, όμως ο Λάρσεν έδιωξε με τα δάκτυλα, ενώ στο 36' ο Ενεβόλντσεν έκανε εξ' επαφής την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε και στο έδαφος, αλλά ο Πάρντο έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το 1-0. Στο 43' ο Λάρσεν είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μαντούκα και στο επόμενο λεπτό οι Κύπριοι πέτυχαν το 2-0. Ο Σέρζιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντε Βισέντι με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάρσεν.

Στο 56ο λεπτό ο Λάρσεν έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Αμορίν, ενώ στο 64', μετά από βαθειά μπαλιά, ο Αλωνεύτης κατέβασε όμορφα την μπάλα και με σουτ, έγραψε το 3-0. Το πάρτι για τον ΑΠΟΕΛ συνεχίστηκε στο 75ο λεπτό. Ο Σέρινταν έκανε το κοντρόλ εκτός περιοχής και με ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίκτυα του Λάρσεν για το 4-0.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Αντωνιάδης, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Ντε Βινσέντι (82' Εφραίμ), Μαντούκα (61' Αλωνεύτης), Σέρινταν (79' Τζιμπούρ)

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: Λάρσεν, Μπλάμπιεργκ (62' Γκόρτερ), Πέντερσεν, Θελάντερ, Κρίστενσεν (46' Ντάλσγκαρντ), Μπιόρστινγκ (46' Ελένιους), Ρίσγκαρντ, Βουρτζ, Τόμσεν, Ενεβόλντσεν, Γιάκομπσεν

Keywords
Τυχαία Θέματα