Σοκ από έναν πρώην…

23:44 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ- ΚΠΡ: 0-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Ήττα σοκ με 1-0 υπέστη η Τσέλσι από την ΚΠΡ που έδειξε σημάδια ζωής μετά από καιρό.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, με την ΚΠΡ να μένει όλη πίσω και την Τσέλσι να μην μπορεί να βρει

χώρους και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Σέζαρ. Μοναδική καλή φάση στο πρώτο 45λεπτο το σουτ του Όσκαρ στο 43', με τον Σέζαρ να απομακρύνει δύσκολα με τα πόδια.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 66' πέτυχε γκολ με τον Λάμπαρντ το οποίο ακυρώθηκε, αλλά το σοκ ήρθε στο 78ο λεπτό, καθώς ο Ράιτ Φίλιπς με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-0 για την ΚΠΡ. Στη συνέχεια η Τσέλσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 4α ματς.

ΤΣΕΛΣΙ: Τέρνμπουλ, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μπέρτραντ, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ (79' Ραμίρες), Μόουζες (75' Μάτα), Όσκαρ, Μαρίν, Τόρες

ΚΠΡ: Σέζαρ, Ντέρι, Χιλ, Τααράμπτ (90+2' Ντάιερ), Μακί, Γκρανέρο (90' Παρκ), Ονουόχα, Νίλσεν, Φάμπιο, Χόιλετ, Εμπιά (16' Ράιτ Φίλιπς)


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 3-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Ρολάρει η Λίβερπουλ, που κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Σάντερλαντ κι έφτασε στην 8η θέση. Πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα ματς ο Λουίς Σουάρες.

Στο 12ο λεπτό ο Μινιολέ είπε όχι σε φάουλ του Ντάουνινγκ, ενώ στο 18' ο Στέρλινγκ έκανε το 1-0 με όμορφο πλασέ μετά από ασίστ του Σουάρες. Στο 22' ο ΜακΛίν αστόχησε εξ επαφής και στο 26' ο Σουάρες άδειασε τον Κουεγιάρ κι έκανε με όμορφο σουτ το 2-0. Στο 34' ο Ρέινα σταμάτησε τον Κιλγκάλον, ενώ στο 37' το σουτ του Ντάουνινγκ κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Στο 56' ο Σουάρες πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από ασίστ του Τζέραρντ, ενώ στη συνέχεια η Λίβερπουλ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γουίσντομ, Άγγερ (73' Κάραγκερ), Σκρτελ, Τζόνσον, Τζέραρντ, Χέντερσον (66' Σούσο), Λούκας, Στέρλιγνκ (56' Άλεν), Σουάρες, Ντάουνινγκ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Γκάρντνερ, Κουεγιάρ, Κόλμπακ, Ρόουζ (73' Βόγκαν), Λάρσον (61' ΜακΦάντεν), Κίλγκαλον, Τζόνσον, Σεσενιό (46' Κάμπελ), ΜακΚλιν, Φλέτσερ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 1-2
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Τεράστιο διπλό ε 2-1 μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πήρε η Έβερτον κι ελπίζει στην είσοδό της στην τετράδα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Νιούκαστλ, καθώς ο Σισέ έκανε το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό μετά από βαθιά μπαλιά του Κρουλ και λάθος των αμυντικών της Έβερτον. Ωστόσο στο 43' η Έβερτον έφερε στα ίσα το ματς με το όμορφο φάουλ του Μπέινς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και γύρισαν το ματς στο 59'. Ο Γέλαβιτς άδειασε τον Κολοτσίνι, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ανικέμπε από κοντά έγραψε το 2-1.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Περτς (86' Ρέιντζερ), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Τιοτέ (78' Σα.Αμεόμπι), Ανίτα, Σισέ, Μαρβό, Ομπερτάν (66' Μπιγκιριμάνα), Σόλα Αμεόμπι

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Χάιτινχα, Ντιστέιν, Γιαγκέλκα, Πίεναρ, Όσμαν, Νέβιλ, Φελαϊνί, Νέισμιθ (58' Ανικέμπε), Γέλαβιτς (88' Οβιέδο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα